Deci... Din povestea ta reiese ca tipul se cam joaca cu nervii tai! Daca el e indiferent cu tine, tu de ce sa fii mai prejos? Fi si tu indiferenta sa vada ca doare. Daca in ziua in care acel tip te-a luat in brate el nu a mai vorbit cu tine inseamna ca ii pasa si ca nu ia picat prea bine deci... te place. Daca va continua tot in acest fel nu are rost sa te mai ascunzi dupa degetelul mic sau sa trimiti pe altii drept"posta" sa-l intrebe sau chestii d genul.Intr-o zi cand va veti intalni din nou ia-l de o parte si spune-i tot ce simti. Spune-i ca tu nu esti o marioneta sa te invarta cum are el chef ba te baga in seama ba nu.Sa-ti spuna o data verde in fata tot ce are de spus ca tu nu ai de gand sa stai dupa el! Fi tare in gura, nu te lasa calcata in picioare pentru ca o sa ai de pierdut in viata:*.
Sunt sigura ca o sa te descurci! Te pup:*
Acum nu iti mai place asa de mult (sau ti se pare ca nu-ti mai place) pentru ca el nu iti mai acorda atata atentie. El nu iti mai acorda atata atentie pentru ca aflat ca iti place de el si s-a cam fastacit! Fa tu primul pas si intra in vorba cu el sau intra pe mess sau trimite-i un mail. Ai de pierdut doar daca nu o faci. Curaj!
Uital si gata daca te respige respingel si tu nu se termina viata daca nu esti cu el mai sunt baieti pe planeta fii tare s-a vina el la tine nu tu la el! funda te rog
Moama complicata poveste...de ce nu incerci sa te dai bine pe langa el si sa-l faci sa te placa, povestea mea seamana exact cu a ta numai ca lui i-a placut primul de mine si noi am fost si impreuna si acum suntem despartiti nu stiu te-ai gandit ca poate este mai timid si te place si el da nu are curajul sa recunoasca? acum poti sa incerci sa nu-l mai bagi si tu in seama si sa vezi cum reactioneaza...nici nu stiu ce sa-ti spun mai mult de atat.Bafta si sa speram ca te-am ajutat
Deci asta se numeste REMEDIUL MAIA: il plaki te duci la el, il sarutzi si happy end. daca nu ii arati ca il plaki o sa'si piarda interesul si tot asa.in felul asta ii arati ca il plaki si el o s se blocheze (ca toti baietii) si apoi te va saruta din nou(daca te place cu advrt) fuditzza?
Diorrus întreabă: