| SweetSacrifice a întrebat:

Deci,am o pofta imensa de niste cipsuri care le-am primit de la cineva.Si nu stiu ce sa fac.M-am gandit ca daca mananc o portie de cipsuri nu strica.Adica,am mancat un sendwich si am baut o cacao azi.Atat toata ziua,si acum as vrea sa mananc niste cipsuri ca nu ma pot abtine.Daca as manca o punga de cipsuri si nimic altceva pana maine,as adauga multe calorii in plus? Adica nu stiu ce am.Tin sa mentionez ca sunt la regim,incerc sa slabesc.Si am o poftaaa.Si pana la urma daca mananc punga aia amarata de cipsuri si nimic altceva, nu cred ca e cine stie ce chestie. Offf. Nu stiu ce sa fac!

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te-as sfatui sa-ti stapanesti pofta de chimicale.Cand eu eram mic si primeam o ciocolata, normal ca vroiam s-o mananc.Decat sa ma ingras si sa-mi imbolnavesc corpul sau familia(ex. daca dadeam la sora mea sau la un parinte)mai bine o dadeam la caine.winking
Iti mai zic sa mananci echilibrat de 3 ori pe zi si sa nu te imfometezi.Dormi de asemenea 10 ore sau 9 pe zi.
Uita-te in josul pungii sa vezi cate calorii contine. Daca mananci punga, intr-un an jumate te vei elibera de toate chimicalele pe care le contine.
Alegerea este a ta...