| TwEEty_9286 a întrebat:

Deci...am o poveste de spus:Eu 10 ani am copilarit in bucuresti, iar parintii mei au hotarat sa ne mutam si ne-am mutat destul de departe, unde nu pot ajunge sinura si ma duce tata cu masina doar in wikeenduri, actual unde sunt mutata, mi-am facut o prietena pe nume dany care are de abia 8 ani iar eu am 12 fara cateva zile si eu ma duc in fiecare wikeend la bunicamea, iar ea se supara si face ca toate alea, azi de ex: i-am zis ca vin la 12 si s-a suparat rau, dar inainte ea m-a intrebat daca ies afara si i-am zis ca am teme, si nu intelege niciodata ca viata mea e mai complicata decat a ei pentru ca eu nu mai suport sa ma impart in jumatate[din cauza ei nu mai pot pleca nicaieri si se ia de mine daca nu-mi fac temele]si[la bunicamea se afla si baiatul pe care il plac ff mult si si el ma plc si vreau sa-l vad destul de des]niste sfaturi va rog! nu mai stiu ce sa faccrying si imi pare rau daca v-ati plictisit citind si dau funda si restul voturi.

3 răspunsuri:
| Tzuc a răspuns:

Are dreptate denii fa-ti alti prieteni.la 8 ani. e prea mica sa inteleaga si sa se puna in situati tahappy

| Denisa_3637 a răspuns:

Explica`i si incearca sa iti faci si alti prieteni! Ea nu te poate impiedica sa mergi la bunica ta si in niciun caz nu iti poate reporsa lucaru` astaa! Pffff eu m`as enerva la culme pe ea daca as fi in locul tau x(!

| andreikapunky a răspuns:

Dar o prietena mai mica nu puteai gasi? laughing
de ce nu iti faci alte prietene mai apropate de varsta ta?
si ea are 8 ani, nu stie cum e viata la 12 ani, nu are rabdare cum o ai tu, ea e inca un copil, tu esti aproape adolescenta
nu stie unele chestii pe care tu le stii deja, chestii mature pentru ea
ea nu stie cum sa ai o viata cu, un prieten, cu o bunicuta.
ea stie decat papusele, joaca, televizor- desene animate etc.
si tu ai o vina in toata chestiile astea! ca tu accepti de fiecare data mofturile si fitele ei!
poti sa iti iei o prietena de 11, 12, 13, 14 chiar 15 ani ca cu cat sunt mai mari cu atat te inteleg mai bine ca si ele au trecut prin asta si sunt mai rabdatoare cu tine, unele chiar te pot ajuta cu viata asta 'dubla'
Succes!