Deci... in primul rand capata si tu mai mult curaj, vorbeste cu el pe mess si incet, incet va deveni dintr-o conversatie banala ca:,, Salut, cmf?". Intr-o conversatie gen,, Salut, cmf iubita, mi dor de tine..." din astea.
Ai incredere in tine, vorbeste cu el mai mult si la scoala si pe mess.
Incercarea moarte n-are, dar in primul rand intereseaza-te sa vzi daca are prietena ca poate voi trei va bateti aiurea pe el
Mult noroc:X:*
E bine daca ele se cearta tu te bagi pe fir cu R daca nu ai vorbit cu el pana acum si incepi cu un buna nu crede ca disperi
Ok kiki cand intri pe mess dai un buzz intreaba-l ce face si chesti din astea eu stiu poate o sate invite la un suc sau ceva de genul intelegi poate ar vrea sa va cunoasteti sau eu stiu dar oricum cum tu ai zis ca ai fost prima nu stiu ce sati zic caci si eu am suferit in drragoste pentru ca cea mai buna prietene a mea mi-a suflat iubitul si nu as fi eu cea mai potrivita sa vorbesc dar totusi incearca ce ti-am zis
Salut! :*
In primul rand am vazut intrebari de 10 ori mai lungi ca a ta si 2. poti distruge concurenta intr-un singur mod! Sa fii doar tu! Celelalte fete mai mult ca sigur ca umbla cu prefacatorii.Pai vorbeste cu el un pic, mai fa o pauza, mai vbeste pe 10 min etc, cu pretextul ca te-ai plictisit
Bafta! :* :* :*
Pff. Ce prostie! Tu ce clasa esti a 6 a presupun. In primul rand nu te consuma pentru celelalte 2, tu joaca-ti cartile pana la capat si nu da importanta celor doua. Te poti baga cu el in seama pe mess, iar daca te intreaba de unde ai idul lui ii spui foarte simplu-schimb de liste. De aici va puteti cunoaste mult mai bine si puteti incepe o conversatie. Aici nu e mare agitatie tu inca esti mica si asta e o siutatie copilareasca cu A si C si R si prostiile astea. Cel mai bine iti vezi de scoala si daca sti sa te faci remarcata si nu il sufoci prea tare sigur nu vei ramane neobservata. Sti cum se zice 2 se bat si al 3-lea castiga Multa bafta!
Pai sti.cand 2 se cearta al-3lea castiga! baga-te in seama cu ceva legat de scl. daca e mai mare ca tine il poti intreba de o problema la mate, ceva chestii banale si incearca sa fii tu!