Salut, am citit ce ai scris și pot zice că am fost și eu la fel ca tine, nu am experimentat destule lucruri în viață că să știu ce îmi place și de aceea a fost greu și la mine. Alegerea unei facultăți este o alegere foarte importantă în viață, trebuie să te hotărăști dacă vrei să o faci sau nu. Poți încerca două variante: fie îți dai ție o șansă și vei vedea dacă îți place, încearcă să socializezi cu colegii și toate cele, fie renunți la ea înainte să înceapă, decât să mai pierzi 3, 4 ani din viață tot nehotărât,
ca apoi să observi că ai făcut o degeaba. Părinții nu îți influențează deciziile, deoarece aceste depind numai și numai de tine, trebuie să îți faci un viitor așa cum îți place. Cât despre fotbal, momentan ai putea să îl treci în lista pasiunilor și să reîncepi încetul cu încetul, acum e cam târziu să faci o carieră din asta, dar așa cum am zis, din pasiune poate reiese ceva nemaipomenit. Mult succes mai departe!
Am citit tot. Am constatat la d-ta un potențial dinamic. Am văzut ceea ce poți face. Lucruri extraordinare.
sa ma poata ajuta cineva, sa imi ofere o directie noua.
Nu va funcționa. Acea direcție nouă trebuie să fie aceea pe care descoperi tu însuți,
Andreiu201 întreabă:
Andra0987654321 întreabă: