| didu27dienutza a întrebat:

Deci am o prietena foarte buna si este cam cracanata,toata lumea zice ca si-a tras-o, dar eu zic ca asa se mai nasc oameni. Oare am eu dreptate sau gura lumi

7 răspunsuri:
| Vektor a răspuns:

Nu are nici o treaba cracanatul cu viata sexuala.

| neutrino a răspuns:

Exista un proverb in legatura cu un caine, un drum lung, la care se mai adauga si grija altora.

| Miauti a răspuns:

Nu te lua dupa altii. Din cate stiam eu femeiille cu bazinul mare pot tine mult mai sanatos un copil pentru nasteren "In concluzie fetele sunt "crăcănate" pentru că sunt prea slabe sau structura osoasă este de aşa natură mai depărtată dar asta nu înseamnă că nu sunt normale fizic şi nu pot face copii, da?!

Nu rămâi "crăcănată" de la sexul anal. Sunt fete care preferă să rămână virgine şi practică sexul anal şi se feresc prin aceeaşi metodă de sarcini nedorite. Dar oare se mai pot spune despre ele că mai sunt virgine făcând acest lucru?

În literatura de specialitate, în speţă psihologie/psihiatrie sexul oral şi cel anal sunt considerate devieri de comportament şi nu este de mirare când ele duc la multe probleme de sănătate."

| Valentino46Rossi a răspuns:

Daca tipu' nu era un cal, nu are cum sa se cracanezewinking

| FrumoasaTa a răspuns:

Nu asculta gura lumii. Doar ea stie daca si-a tras-o sau nu. Tu doar fii sigura pe parerea ta si ajut-o sa treaca peste asta. Oricum daca era sa fii avut relatii sexuale era sa-ti fi spus (daca iti este asa buna prietena precum spui) sau poate ca nu ti-ar fi spus, dar era oricum sa stii.

| RedGuy a răspuns:

Stiu multe fete care mergeau pe strada cracanate...toti ziceau : "asta sa... toata noaptea" etc.
Dar saracele lucrau intr-un loc unde trebuiau sa foloseasca picioarele foarte mult...si de asta erau cracanate

| suntZeu a răspuns:

Pana la urma vorba aia...ce va fwte pe voi grija de cracanatura ei. Daca tot vreti sa aflati pune un prieten s-o **** sa iti spuna daca si-a tras-o laughing)) ce generatie suntem