Dupa ce folosesti benzi sau orice altceva cu ceara speli zona cu ulei de masline! Incearca si acum dar intai pune picioarele deasupra chiuvetei la aburi(dai drumul la apa fierbinte) Succes
Da'te cu ulei de masline.Si eu m-am facut si am avut aceeasi problema...stai linistita ca se ia.Insista pe zona aia care a ramas ceara, cu ulei.
Dar eu nu inteleg cum ti-a ramas ceara pe picioare
si eu folosesc si nu am patit asa ceva niciodata
hmmm
Exista persoane care se fac cu CEARA acasa... si nu cu benzi.
stiam ca alcoolul indeparteaza ceara
incearca cu spirt... nu sunt sigura ca functioneaza dar merita incercat
Exista un ulei special pentru chestiile astea. du te la un salon si acolo o sa te ajute
In general produsele de la firma asta au in pachet un servetel special care curata foarte bine (e impregant cu un anumit ulei). Eventual cumpara un alt pachet ca sa folosesti servetelul din el. Apa si sapun nu ajuta chiar deloc, eventual putin spirt sau o lotiune tonica... dar cel mai bine servetelul special sa scapi de grija. bafta!
Eu folosesc tot timpul sesu...si are in pachet niste pliculete cu servetele uleioase care indeparteaza ceara de pe piele...
Nu raman pentru totdeauna
:O
ai putea merge la un salon, vor sti cei de acolo ce e de facut!:*
nu pot sa te ajut din propria experienta! n`am patit!
Nu raman pentru totdeauna! Incearca sa vezi cu spirt sanitar.Eu cand mi-am cumparat benzi de ceara avea inclus si ceva servtele cu care te stergeai de ceara.:*