anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci am o problema am folosit benzile de ceara sesu si mi-a ramas ceara pe picioare...nuj ce sa fac...am folosit si apa si sapun nik..nuj ce sa mai facthinking poate stie cineva crying

Răspuns Câştigător
| andreig a răspuns:

Dupa ce folosesti benzi sau orice altceva cu ceara speli zona cu ulei de masline! Incearca si acum dar intai pune picioarele deasupra chiuvetei la aburi(dai drumul la apa fierbinte) Succes

18 răspunsuri:
| JustMeFlory a răspuns:

Da'te cu ulei de masline.Si eu m-am facut si am avut aceeasi problema...stai linistita ca se ia.Insista pe zona aia care a ramas ceara, cu ulei.

| BUBULINA a răspuns:

Dar eu nu inteleg cum ti-a ramas ceara pe picioare
si eu folosesc si nu am patit asa ceva niciodata
hmmm

| dada a răspuns:

Exista persoane care se fac cu CEARA acasa... si nu cu benzi.

stiam ca alcoolul indeparteaza ceara

incearca cu spirt... nu sunt sigura ca functioneaza dar merita incercat

| mioara a răspuns:

Du-te la o cosmeticiana.

| zuzushi a răspuns:

Exista un ulei special pentru chestiile astea. du te la un salon si acolo o sa te ajute happy

| bruno9432 a răspuns:

In general produsele de la firma asta au in pachet un servetel special care curata foarte bine (e impregant cu un anumit ulei). Eventual cumpara un alt pachet ca sa folosesti servetelul din el. Apa si sapun nu ajuta chiar deloc, eventual putin spirt sau o lotiune tonica... dar cel mai bine servetelul special sa scapi de grija. bafta!

| rolly14 a răspuns:

Eu folosesc tot timpul sesu...si are in pachet niste pliculete cu servetele uleioase care indeparteaza ceara de pe piele...

| hahahahah.asa.e.cum.spun.eu a răspuns:

Nu raman pentru totdeauna
:O
ai putea merge la un salon, vor sti cei de acolo ce e de facut!:*
nu pot sa te ajut din propria experienta! n`am patit!sad

| cutie a răspuns:

Raman pentru todeauna nu ai ce face!sad

| PrettyWoman a răspuns:

Nu raman pentru totdeauna! Incearca sa vezi cu spirt sanitar.Eu cand mi-am cumparat benzi de ceara avea inclus si ceva servtele cu care te stergeai de ceara.big grin:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incearca cu servetelele speciale pentru indepartat ceara

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sterge-te cu spirt

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am incercat si cu spirt... m-am sters... da s-a luat in 2 zile laughing in pachet nu aveau servetele thinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mdaa. stai linistita si eu am patit. am incercat si cu sprit medicinal si. nimic. pune ori ulei de masline, ori ulei din`ala de bebe, si o sa mearga. e oribiloh go on, stiu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu am patit asa si am incercat si cu spirt da nu s-a dus din prima... dar o sa se duca in cele din urma...nu ramane acolo pentru tot deauna stai linistita oh go on

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Foloseste vata cu spirt sanitar si cu ulei de gatit sau ulei de masline e tot una. apoi freaca zona cu acea "combinatzie" cam 5 min si o sa treacawinking

Răspuns utilizator avertizat
| Anon96 a răspuns:

Daca nu au servetele de alea speciale, te poti sterge cu ulei de corp