| AnemonaP a întrebat:

Deci am o problema, anul trecut in aprilie cand mi-a venit menstruatia pentru prima data a curs enorm, a fost ingrozitor, dupa aceea cateva luni nu mai venea si dupa imi venea foarte putin in fiecare luna 6 zile, dar foarte putin, cateva picaturi chiar daca faceam efort, dupa mai multe luni, cred dupa ce se stabilizase si imi venea mai mult, off x_X, si dupa aveam si scurgeri, pe sarite, si dupa mentruatie normala, si nu imi place asa, de ce nu o pot avea ca in vara cand nici nu ma patam sad? Funda+vot
P. S. Fara raspunsuri stupide sau negative

2 răspunsuri:
| adelina899 a răspuns:

Pai esti mai la inceput adica asa mi se intampla si mie x( venea pe date diferite curgea mult etc. Am patru ani de cand imi vine si e mai ok adica ma tine 2-3 zile... acum depinde si de organism poate erai racita thinking daca te ingrijoreaza asa tare poti merge la un ginecolog. bft:*

| CrazyGirl18 a răspuns:

Buna Andra.Nu-ti fa probleme asa este in primul an, pana se obisnuieste si corpul cu menstruatia.asa am fost si eu dar acum el a 3-lea an si totul e bine.(stiu e foarte naspa)uite iti las un link poate mai gasesti acolo mai multe informatii:http://www.noifetele.ro/main/home.php

fundita?:D