| AnemonaP a întrebat:

Deci am o problema, anul trecut in aprilie cand mi-a venit menstruatia pentru prima data a curs enorm, a fost ingrozitor, dupa aceea cateva luni nu mai venea si dupa imi venea foarte putin in fiecare luna 6 zile, dar foarte putin, cateva picaturi chiar daca faceam efort, dupa mai multe luni, cred dupa ce se stabilizase si imi venea mai mult, off x_X, si dupa aveam si scurgeri, pe sarite, si dupa mentruatie normala, si nu imi place asa, de ce nu o pot avea ca in vara cand nici nu ma patam? Funda+vot

P. S. Fara raspunsuri stupide sau negative

Răspuns Câştigător
| DyaNna249 a răspuns:

Daca ti-a venit anul trecut in aprilie nu sa reglat inca! iti trebuie cel putin un an sa se regleze! poate sa iti vina mult sau putin. depinde de organismul tau! obisnuieste-te, asa-s fetele!

1 răspuns:
| DanielaIoana a răspuns:

Trebuie sa ai rabdare, pentru ca asa e la inceput. vei auzi pe la alte fete sa iei anticonceptionale, sa nu faci asta! iti va regula intr-adevar menstruatia, dar te vei ingrasa, ti se vor lasa sanii, vei arata groaznic dupa aia. iti deformeaza organismul. u trebuie doar sa astepti pentru ca, cu timpul se va regla. poti incerca sa folosesti ob-uri dar din alea mici pentru virgine ( banuiesc ca esti virgina ) si nu te vei pata. fundita?