| AnneAn a întrebat:

Deci..am o problema cu pc-u, merge f.bine dar nu ma lasa sa intru pe fb,twiteer si messenger,ce sa fac, care ar putea fi cauza? FUNDA:O3

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

ATUNCI regleaza data si ora la computer (sunt in urma), apoi da un restart si ai rezolvat problema. Daca nu imi spuneai eroarea nu puteam sa te ajut.

26 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Ca nu merge am inteles dar ce eroare ai? Ce browser folosesti?

(foloseste functia -> Raspunde din dreptul raspunsului. Vezi foto: http://i.imgur.com/N3Prx.jpg )

| AnneAn explică (pentru neluL):

Pai eu folosesc internet explorer si daca caut in google facebook, imi da rezultatele, dau pe primul rezultat si-mi da eroare, nu ma lasa sa intru.imi zice ceva de genu sa inchid fereastra si sa continui si nu ma lasa

| neluL a răspuns (pentru AnneAn):

Fa un print screen la eroare ca nu am inteles prea bine si apoi posteaza linkul de la print aici.

CUM FACI UN PRINT SCREEN? Te duci la pagina respectiva si apesi tasta PrtScr sau Print sau End (dreapta sus)apoi deschizi Paint si dai ''Lipire''(sau Ctrl + V ) ->o sa-ti apara pagina acolo->dupa care o salvezi in format jpg sau png. Daca ai windows 7 mai ai si varianta unui mic program care il ai deja preinstalat ->SNIPPINGTOOL (il cauti in START). Acum pentru a obtine si un link pentru pagina respectiva incarci acea poza aici http://imgur.com/ si dupa incarcare iti va rezulta cateva linkuri (tu il copiezi pe al doilea din stanga sus -> Direct Link (email & IM)) si il postezi unde vrei tu (daca vrei sa arati poza cuiva ii trimiti acel link)

Nu imi incarca, adica imi arata ca ar incarca dar in 15 min nu a incarcat nimicstraight face

Deci scrie asa.
There is a problem with this website's security certificate
The security certificate presented by this website has expired or is not yet valid
Security certificate problems may indicate an attempt to fool you or intercept any data you send to the sever.

We recommend that you close this webpage and do not continue to this website
☺Click here to close this webpage
☻Continue to this website(not recommended)

♦ More information

La fel imi face si daca vreau sa intru pe Twiter sau pe mail. sad

Mz:*:*:*:*

Cu placere! bye, bye wave

Dupa ce am facut asta si i-am dar restaart nu mi se mai aprindea, sau se aprindea dar avea ecranu negru si zicea cevva de "genium"

Nu are legatura cu data si ora!

Iar mi-a aparut acea chetie legata de "genium" Dar nu stiu ce am facut data trecuta de a disparut straight face.Ma poti ajuta? big grin happy

Scrie toata eroarea aici.

You may be a victim of software counterfeiting.This copy of Windows did not pass geniune Windows validation.

| AnneAn explică (pentru AnneAn):

Si mereu cand aprind pc-u in loc de imaginea pe care o am ca desktop, o am neagra.
si imi zice ca sa-i fac cv de pe net, dar cica imi trebuie un insert la mozila straight face

Ce windows ai?

XP

Te ajut prin mesaj privat! Cred ca intelegi de ce!

Oke. big grin

Inca cv si dau restart... [Mesaj]

Inca 2 intrebari si m-am lamurit complet blushing
1->Am vrut sa-mi bag un joc [IMVU] si imi dadea eroare, este posibil sa fi fost de la problema cu "genium"? Si ar putea merge acum?
2->Acum ca am urmat pasii,[a funtionat], daca mai aprind pc-u iar imi apare imaginea de pe desktop neagra,[acum am pus o imagine din windows], sau imi apare acea imagine pusa de mine? big grin

1. Da este posibil sa fie de la windows
2. Imaginea ramane pe desktop si dupa restart

1.Si acum ar putea sa mearga sa instalez jocul nu?

Depinde de ce eroare ai la instalare sau daca mai ai. Daca ai probleme la instalare posteaza aici eroarea http://www.tpu.ro/adauga-intrebare si da-mi linkul.

Acum 5 minute am cercat sa instalez IMVU si tot la fel face...

Se poate rezolva, sau asa o sa ramana?

ATUNCI regleaza data si ora la computer (sunt in urma), apoi da un restart si ai rezolvat problema. Daca nu imi spuneai eroarea nu puteam sa te ajut.