| zozosep a întrebat:

Deci am o problema cu prietenul meu.Deci la inceput era asa de bine, acum s-a schimbat tot. E indiferent nu prea vorbeste cu mine nu prea ma baga in seama eu as vrea sa pot sa vorbesc sa ii spun in fata ceea ce simt. Dar de fiecare data cand incerc si scoate cate un sunet ma topesc toata.Am inercat o data si mi-a zis ca asa este el. I-am zis ca nu tine la mine dar cred ca ma minte imi spune ca tine "muuuult de toooot". Asa se exprima va rog frumos dat-mi un sfat.

Răspuns Câştigător
| ralukka5 a răspuns:

Trebuie sa intrebi cativa prieteni comuni daca nu are pe altcineva, si daca iti spun ca are te desparti de el; daca nu are inseamna ca trece printr-o perioada mai dificila si trebuie sa vorbesti cu el si sa il sustii. Sper ca ti-a ajutat sfatul meu happy

2 răspunsuri:
| raisa1993maria a răspuns:

Sa sti ca si eu trec prin asta. chiar si dupa 4 ani de relatie. Eu zic sa fii si tu indiferenta cu el o perioada si ai sa vezi ca o sa observe schimbarea, incearca sa nu il mai suni prima, cand te suna el prima oara nu-i raspunde, astepta sa te sune a 2 oara si atunci ii raspunzi, nu ii mai zice sa va intalniti, cand iti zice el incearca sa nu pari foarte entuziasmata, ar fi bine daca l-ai refuza o data spunandu-i ca iti este rau sau ca ai nu stiu ce treaba, sigur o isi dea seama si o sa reactioneze, e greu intardevar dar indiferenta doare mereu si da rezultate, o spun din propria experienta, multa bafta

| zozosep explică:

Va multumesc frumos pentru ajutor.La randul meu am ajutat o prietena cu asta.Nu era despre mine ci despre una din prietenele mele cele mai bune.Toate raspunsurile m-au ajutat va multumesc din suflet!