Trebuie sa intrebi cativa prieteni comuni daca nu are pe altcineva, si daca iti spun ca are te desparti de el; daca nu are inseamna ca trece printr-o perioada mai dificila si trebuie sa vorbesti cu el si sa il sustii. Sper ca ti-a ajutat sfatul meu
Sa sti ca si eu trec prin asta. chiar si dupa 4 ani de relatie. Eu zic sa fii si tu indiferenta cu el o perioada si ai sa vezi ca o sa observe schimbarea, incearca sa nu il mai suni prima, cand te suna el prima oara nu-i raspunde, astepta sa te sune a 2 oara si atunci ii raspunzi, nu ii mai zice sa va intalniti, cand iti zice el incearca sa nu pari foarte entuziasmata, ar fi bine daca l-ai refuza o data spunandu-i ca iti este rau sau ca ai nu stiu ce treaba, sigur o isi dea seama si o sa reactioneze, e greu intardevar dar indiferenta doare mereu si da rezultate, o spun din propria experienta, multa bafta
Va multumesc frumos pentru ajutor.La randul meu am ajutat o prietena cu asta.Nu era despre mine ci despre una din prietenele mele cele mai bune.Toate raspunsurile m-au ajutat va multumesc din suflet!