| Putzifer a întrebat:

Deci am o problema:
Eu mai nou mi-am dat seama a il mostenesc pe bunicul meu care poarta 47 la picior
eu am 12 ani 1, 67 si 41-42 dar nu asta e problema, cand imi cumpar incaltaminte merg cu mamacrying( fiindca ea are bani si eu vreau sa imi fie lejer un 42 si ea sare ca arsa ca cum sa fie asa ceva ca o sa rada lumea de mine ca bla-bla si se pune si imi ia 40 jumate si aia imi sunt mai mult de fixsi deci alea imi fac degetele indoite si ma imi pun piciorul pe langa unu de 41 si vede ca mi-s la fix si nici nu se uita de ciuda
ajutor nu stiu cum pot sa o conving sa inteleaga ca am piciorul mare si sa se impace cu situatia
mersi:X

Răspuns Câştigător
| Skittles19 a răspuns:

Buna happy
De ce sa rada lumea de tine ca porti 42 la picior? Nu e nici o rusine daca tu porti numarul 42, daca tu asa te simti confortabil este foarte bine. Sfatul meu este sa increci sa ii explici mamei tale ca numarul 40 este prea mic pentru tine, iar 41 iti este fix. In zilele noastre copiii se dezvolta mult mai repede decat ar fi normal.
Succes!
Pa, pa!

1 răspuns:
| Crushcrushcrush a răspuns:

Spune-i sa iti ia marimea in care te simti bine ca nu cred ca ei i-ar placea sa ii ia cineva un triciu mai mic si sa i iasa sanii pe afara happy.