Sincer acum vorbind nu ar fi trebuit sa va despartit din kuza asta, u ai incercat sa ii explici ce s-a intamplat? singura solutie ar fi ca tu sh cu amicul tau sa ii explicati aman2 cum au stat lucrurile sh ca nu este nimic intre voi decat o prietenie, ca nu l`ai inselat cu el. Povestestei exact cum ai sp sh u mai sus ca el doar te-a consolat. Sincer e cel mai bine sa vb toti 3 fata`n fataStai linistita ca se va rezolva:*
De ce sa il urasti pe amicul tau? El doar te consola. Spune'i prietenului tau ca a incercat sa te consoleze, si acel " te iubesc" era un fel de multumesc.
Incearca sa ii explici totul, de ce nu il chemi si pe prietenul tau si pe amicul tau sa va vedeti toti 3 si sa clarificati situatia?
Asta cred ca l-ar mai calma pe prietenul tau, parerea mea.
Bafta!
:-s explica-i ce s-a intamplat cu adevarat si daca el tot o tine ca l-ai inselat si nu stiu ce inseamna ca nu te iubeste
Eu cred ca a gasit motiv sa scape de tine prin conversatia aia. Ii poti vorbi despre ce s-a intamplat, iar daca refuza in continuare sa te creada ignora-l fiindca isi va da seama ca a gresit. Daca te-ar iubi nici nu ar fi facut faza aia fara sa-i explici ce s-a intamplat deci ce este intre tine si fostul tau prieten sa-i zic asa a fost doar o atractie fizica.Amicul tau merita toate laudele ca a facut asta si ar trebui sa te apropii si mai mult de el nu sa il urasti caci nu a facut nimic rau! Prietenul tau a gresit ca nu a avut destula incredere in tine sau poate tu nu l-ai facut sa aiba incredere.Pentru a remedia lucrurile incepeti sa aveti incredere, sa va lasati timp iar dupa sa stabiliti ce va urma intre voi.
Du`te la el si spune`i exact cum ai spus si acum. spui sa te asculte si ii zici varianta ta. ii zici ca vrei sa va impacati si chesti din astea, daca e nevoie si de putine lacrimi. si sa ai o fata cat mai sincera.
Multumesc mult.cred ca asa am sa fac.am sa vb cu amicul meu si sa ne vedem undeva toti 3 si sa spunem de ce e asa.Thanks!:*
In primul rand cu ce drept iti citeste el arhiva? Chiar daca erati impreuna nu are dreptul sa faca asta. Daca tu stii clar de ce i-ai zis "te iubesc" amicului, iar el nu intelege, nu are incredere in tine mai bine o lasi balta. Daca nu e incredere, degeaba. Probabil ca isi va da seama la un moment dat ca a gresit si tot el va veni la tine. Explica-i clar cum au stat lucrurile. Daca intelege, bine. Daca nu, next! Si de ce spui ca pe amicul care te-a ajutat il cam urasti? Tot el te-a ascultat, consolat si tot pe el il urasti? El nu are nicio vina.