| yeahthisisnormalgirl a întrebat:

Deci.Am o problema.In 2 luni fac 14 ani iar de acum un an de cand mi-a venit menstruatia am facut burtica si mi s-a pus grasime pe coapse.Am 51 de kg si 1, 65 m inaltime.Stiu ca nu e asa de mult insa as vrea sa scap de cele mentionate mai sus.Am mers la pilates, la sala, alerg, tin diete.Ba chiar am incercat sa nu mananc si uite ca nu am scapat nici cum de burtica. Spatele meu e mai arcuit ca la pritenele mele si am sanii mai mari.Insa ele sunt mai slabe si imi doresc atat de mult sa scap de burtica.Nu ma deranjeaza ca mi se spune sa mai slabesc insa as vrea sa o fac pentru mine.Va rog daca aveti o solutie.Nu mai stiu ce sa fac sa scap de burtica nu neaparat sa slabesc. Funda si multumesc!

2 răspunsuri:
| Biiiby a răspuns:

Eu am 1, 65 si 57 kg si lumea imi spune ca sunt foarte slabastraight face Nici eu nu ii cred dar eu am 12 ani...Tot asa dezvoltata cu menstruatie etc. Dar atat timp cat tu te simti bine in pielea tha nu conteaza, desi daca ai vrea sa slabesti cateva kilograme te sfatuiesc sa te apuci de un sport si sa nu mai mananci searahappy

| yeahthisisnormalgirl explică (pentru Biiiby):

Am uitat sa mentionez ca fac kickbox si nu mananc dupa 6 big grin multumesc oricum