Deci, pentru inceput, buna.
Vreau sa iti spun ca am ramas "socata" intr-un fel cand ai scris ca te-a batut dar stii ca te-a iubit . Baieti ca astia, care te bat, te batjocoresc si te joaca pe degete cum vor ei se numesc ANIMALE. De ce te incurci cu baieti de genul asta? El vroia doar putina distractie, nimic mai mult. Insa, baiatul cu care ai fost 2 ani, pare altfel. Genul de baiat tandru, dragastos, respectuos... In orice caz, daca relatia a durat 2 ani e clar ca te iubeste. Si daca nu te iubea nu-ti mai era aproape cum ai scris. Eu sunt foarte fericita ca exista baieti de genul asta, dar pacat ca nu sunt multi la fel cum e al tau. Si chiar ma bucur pentru tine, si daca vrei sa fi fericita, alege-l pe primul Nu pe un fraier care isi bate joc de tine, mai tarziu s-ar putea sa regreti, ba chiar sa vezi ca baiatul cu care ai fost 2 ani va fi cu alta... Cred ca ar durea tare. Si daca va fi cu alta va fi mai nepasator cu tine. Asta iti doresti? Uita de baiatul ala care te-a batut! . Fi fericita cu primul. Poti trai o adevarata poveste de dragoste alaturi de el.
Uite... Stiu ca nu prea iti vine sa crezi si nici nu prea intelegi lucrurile pe care ti le-am scris mai sus. Dar incearca sa-l alegi pe primul baiat si sa ai grija sa nu il pierzi. Nu doresc niciunei fete sa fie batuta de un baiat nesimtit. Ai grija de el, ca pe ochii tai din cap. Ai o adevarata comoara de baiat langa tine, si nu il mai asculta pe cel care te-a batut. Iti baga minciuni ca sa fi iar cu el si iar sa isi bata joc de tine. Toti cunoscutii tai o sa-ti spuna lucruri urate si or sa te batjocoreasca si ei din cauza lui, si el o sa fie foarte fericit din cauza asta . Cum te-ai simti? Asculta-ma, te rog...Am mai trecut prin asta.
Inteleg ce spui tu, dar stii....inca mai simt ceva pentru el chiar daca m-a batut, stiu ca a fost nesimtit dar in unele momente chiar simteam ca ma iubeste. daca a ajuns sa ma rapeasca si sa vrea sa ma omoare ma gandesc ca rorusi a fost ceva, mi-a zis ca el ma iubeste si daca nu mai sunt cu elsa nu mai fiu cu nimeni. aici iar a intervenit baiatul cu care am fost 2 ani care m-a ajutat si apoi cateva zile cat mi-a fost extrem de rau a fost langa mine. de fapt ce ma deranjeaza cel mai mult la el este ca la toate pe facebook le zice ca sunt frumoase etc. am un fix cu chesta asta mor de gelozie
Da, te inteleg. Orice fata e asa. Suntem geloase, da. Dar trebuie sa acceptam cum sunt baietii, ei sunt genul ala... Nu pot explica. Genul care vor sa isi faca mai multe prietene noi spunandu-le ca sunt frumoase . Doar asa se cunosc si ajung sa fie amici buni. Lasand la o parte asta, fiecare baiat are nevoie de spatiul lui. Au si ei nevoie sa le spuna chestii de genul asta altor fete. Stai calma, nu te speria. Uneori, lasa unele chestii sa stea putin pe loc. Sa nu prea mai vorbesti cu el un timp, sa te bage el mai mult in seama, sa se intereseze de tine. Daca se intereseaza de tine, te iubeste. Daca nu, poti sa-i spui si lui adio. Dar oricine merita inca o sansa, si apoi inca o sansa... Si tot asa, pana cand iti dai seama care sunt cele mai multe : Sanse bune sau Sanse rele. Daca cele rele se aduna si i-ai dat sanse degeaba, merita sa fie scuipat. Daca i-ai dat sanse bune si a stiut sa le foloseasca, atunci merita o diploma. Bafta draga mea, nu mai stiu ce sa zic. Si pe mine ma depaseste chestia cu baietii .
Fata draga ori esti certareata ori iti place bataia. Te-o fi iubit asta cu pumnii, dar asa?
Pai iti trage doua din dragoste cand va impacati, si alte doua cand te pupa iar si tot asa. E violent si nu se schimba. Nu te consola ca te iubea, retine ca te-a pocnit.
Poate esti legata de amandoi sau poate amandoi iti dau atentie si crezi tu ca ii iubesti.
Poate primul mai are ceva sanse totusi...
Au aiurea daca te-a batut cred ca te va mai bate:-s eu personal zic sa fi cu primul ti-a fost alaturi el nu te-a batut dar tu trebuie sa faci cea ce simti tu ca vrei pentru ca tu vei fi impreuna cu el nu noi cei de pe TPU
Stiu dar am nevoie de un sfat ceva. nu mai pot dormi nici noaptea ma gandesc numai la asta, stiu ca ma va mai bate, de fapt a vrut chiar sa ma omoare! dar si cel cu care am fost 2 ani e cam uita dupa altele dar asa e el si mi-a zis si mi-a demonstrat ca (,) chiar daca se mai uita sau se duce la altele tot la mine se intoarce pentru ca ma iubeste. acum chiar nu stiu ce sa mai cred