| Badea_Ariana_2000 a întrebat:

Deci am o problema mare și nu știu ce să fac. Sunt pe profilul științe sociale și mă bagă in depresie. Jur. Nu mai înțeleg nimic. În generală cea mai mică medie generala a mea a fost 8, 60 și la istorie și engleză aveam mereu 10, la romana 8, acum am avut 6, 91 și abia am trecut la materiile la care înainte aveam 10. Nu mai înțeleg nimic... Și as vrea să mă transfer pe turism și alimentație, dar îmi e frică. Eu voiam pe profilul pe care sunt doar pentru că nu dau bac la mate și așa am șanse să îl iau și chiar vreau sa merg la facultate... Dar nu mai pot aici. Și pe celălalt profil aș da și bac și teză la mate și eu sunt praf, nici de 5 nu pricep

1 răspuns:
| nhhv a răspuns:

Câte probleme am avut eu cu logica în a 9a, pfoa laughing. Gândește-te bine ce vrei să faci. Dacă te duci undeva unde se dă bacu la mate, iar tu dacă nu te prea pupi cu ea, să știi că nu prea o să ai șanse. Fă ce-ți place ție, că vei face din plăcere. Un mic pont pentru învățat : învață cu vreo 3/4 zile înainte să dai un test în scris, sau unul oral (și să le repeți în fiecare zi), îți garantez că le vei știi ca pe poezie, dar trebuie să și înțeleg ceva din ce-ai învățat. În sugerez să nu te transferi dacă tu urăști matematica din ficați, nu o să faci față absolut deloc și o zic pentru binele tău. A 9a a fost de acomodare, ușor ușor va fi mai bine. Baftă.