anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci am o problema sad. Mi-a venit ciclul vineri, iar in ultimele 3 zile mi-a curs mai multi maien plec la mare crying. A putea folosi tampoane ob avand in vedere ca am 13 ani? funda!

Răspuns Câştigător
| Alice a răspuns:

Buna. Problema este ca daca tu inttri in apa, cand esti pe stop poti face hemoragie, deoarece apa este foarte rece.depinde acum dupa organism.Problema e ca daca folosesti ob, poti sa te dezvirginezi. uite eu cunosc o fata care a folosit ob, ia ea fiind inca virgina si incercand sa il bage ii s-a rupt sti tu "foicica" accea.depinde acum poate la tine sa nu fie asa de aproape.mai bine ati planifica sa mergeti peste 2, 3 zile. acum nu iti pot zice eu ce sa faci. sper ca te.am ajutat.:* pupici si ne vedem daca vi la mare:*

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
O.b.-urile nu sunt pentru virgine, domnișoară!
Nu te expui la soare și nici în apă nu intri dacă nu a trecut menstra. Expunerea la soare "ajută" la producerea hemoragiilor prin dilatarea vaselor de sânge.
Pa, pa.

| Andarock a răspuns:

---> Si eu am 13 ani si folosesc tampoane! happy

---> Nu este o problema varsta si nu`ti face griji deoarece daca deja ciclul iti e de 3 zile, maine sau cel tarziu pe joci nu il vei mai avea!

---> Numai bine si ma bucur ca te-am ajutat! puppy dog eyes

| InnocentSmile a răspuns:

Da poti folosi.dar nu trebuie sa intri in mare.este apa sarata si nu face bine.

| medgirl a răspuns:

Ma alatur si eu sfaturilor anterioare si vreau sa iti spun ca mai bine ar fi sa te retii putin de la apa in prima/primele zile de la mare pentru ca oricum cred ca e pe sfirsite menstruatia,dar totusi daca arzi de nerabdare,incearca cu tampoane mini,dar totusi, nu sta prea mult in apa, pina nu se termina!

| Bubbchac a răspuns:

Este indicat... sa nu. Sa sti ca o sa iti treaca peste cateva zile. Mai bine, dao dracu de mare. :p Poti risca sa faci hemoragie. Dar... daca nu esti din Constanta, nu stiu ce sa zic, vorbeste cu mama ta despre asta. Bye bye! kiss

| Alexa_3198 a răspuns:

Nu e indikat folosesthe tampoane normale, daca nu mai esthi virgina poti folosi tampoane ob pupikikiss