Buna. Problema este ca daca tu inttri in apa, cand esti pe stop poti face hemoragie, deoarece apa este foarte rece.depinde acum dupa organism.Problema e ca daca folosesti ob, poti sa te dezvirginezi. uite eu cunosc o fata care a folosit ob, ia ea fiind inca virgina si incercand sa il bage ii s-a rupt sti tu "foicica" accea.depinde acum poate la tine sa nu fie asa de aproape.mai bine ati planifica sa mergeti peste 2, 3 zile. acum nu iti pot zice eu ce sa faci. sper ca te.am ajutat.:* pupici si ne vedem daca vi la mare:*
Bună.
O.b.-urile nu sunt pentru virgine, domnișoară!
Nu te expui la soare și nici în apă nu intri dacă nu a trecut menstra. Expunerea la soare "ajută" la producerea hemoragiilor prin dilatarea vaselor de sânge.
Pa, pa.
---> Si eu am 13 ani si folosesc tampoane!
---> Nu este o problema varsta si nu`ti face griji deoarece daca deja ciclul iti e de 3 zile, maine sau cel tarziu pe joci nu il vei mai avea!
---> Numai bine si ma bucur ca te-am ajutat!
Da poti folosi.dar nu trebuie sa intri in mare.este apa sarata si nu face bine.
Ma alatur si eu sfaturilor anterioare si vreau sa iti spun ca mai bine ar fi sa te retii putin de la apa in prima/primele zile de la mare pentru ca oricum cred ca e pe sfirsite menstruatia,dar totusi daca arzi de nerabdare,incearca cu tampoane mini,dar totusi, nu sta prea mult in apa, pina nu se termina!
Este indicat... sa nu. Sa sti ca o sa iti treaca peste cateva zile. Mai bine, dao dracu de mare. :p Poti risca sa faci hemoragie. Dar... daca nu esti din Constanta, nu stiu ce sa zic, vorbeste cu mama ta despre asta. Bye bye!
Nu e indikat folosesthe tampoane normale, daca nu mai esthi virgina poti folosi tampoane ob pupiki
racuirina întreabă: