| me_3408 a întrebat:

Deci am o problema.Nu pot sa mint.Nu vreau sa zic ca e foarte important sa minti, da uneori pentru binele celui de langa tine zici si tu ceva ce nu-i adevarat.Adica zic o minciuna ma fac rosie si fac o fata pe care o stie toata lumea.Si asa afla tot poporul ca eu am mintit.Si vad cu altii mint asa fara nici o rusine. Ce as putea face ca sa scap de acest tic? Si hai se recunoastem. tu nu ai mintit niciodata? big grin happy tongue

Răspuns Câştigător
| adelfinul a răspuns:

Acelasi "defect" il am si eu. Parerea mea este sa multumesti destinului ca esti asa; a spune adevarul este o calitate personala pe care putini o au. Nu mai incerca sa minti si gata, s-a rezolvat tot stressul. Bucuroasa de raspuns?

8 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Ba da, am mintit.Azi am mintit ca am invatat la biolaughing.Pai...nu inteleg de ce isi da toata lumea seama ca minti. Ce e atat de ciudat la tine?hee heeInvata sa minti cu tupeulaughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, bine, toti mintim cateodata, trebuie sa recunoastem. Cel mai bine este in schimb sa zici adevarul, pentru ca miciuna are picioare scurte si poti pierde extrem de mult daca minti. Daca intr-adevar nu poti spune adevarul gol golut, pentru ca ai putea rani pe cineva, formuleaza-l in asa fel incat sa "doara"cat mai putinwinking. Baftawinking.

| rey a răspuns:

Ba da... dar trebuie sa gandesti foarte bine ca sa ai talent la minciuni si sa ii faci pe cei care vrei sa creada sa aiba incredere neconditionata in tine, dar eu tot timpu mint cu lucruri marunte, gen,, nu fumez'',, Ok, am inteles'' si chestii minore, cand e vorba de chestii mai mari desi pot sa mint nu o fac.
Daca nu poti face chestia cu mintitul spune adevarul partial atunci.

| anaid a răspuns:

Mie nu mi se pare un defect dar o sa iti spun un "secret" pentru a putea totusi minti:Cand minti nu prvi in ochi persoana respectivawinking asa o sa iti fie mai usor si nu o sa te mai inrosesti atat de vizibil

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa sunt si eu. nu pot minti.numai daca ma gandesc sa mint, ma inrosesc toata. si vezi tu, din cand in cand mai sunt bune si minciunelele laughing

| Psycho a răspuns:

Ohoho.si inca de cate ori rolling eyes si o fac din ce in ce mai des.pentru ca nu imi mai pasa.si mai ales cu ai mei am ajuns sa folosesc metoda asta.pentru ca atunci cand am fost sincera cu ei, nu a fost bine.si nu au stiut aprecia.asa ca acum ii mint, le spun ceea ce vor sa auda si cu asta basta.nu mai am nicio remuscare.
pai.nu cred ca ai ce face. din moment ce si rosesti...(de asta nu cred ca ai cum sa scapi) laughing ai putea incerca sa fii cat mai serioasa si mai convingatoare si sa-ti repeti in gand lucrul acela pe care urmeaza sa-l spui, pana ajungi si tu sa-l crezi. laughing

| Bacemi a răspuns:

Am avut si eu problema. La mine s-a rezolvat pentru ca nu prea mint. Cu timpul s-a dus si problema obrajilor rosii. E ceva temporar. Dupa un timp nu o sa mai ai problema aceasta.

mira
| mira a răspuns:

Fii linistita.Cu timpul va disparea roseata si rusinea.Viata te invata si te caleste.