Mna dacă a fost doar atunci și după ești convins ca nu s-a mai repetat comportamentul și poti trece peste acest gest, eu zic că poți trece peste dacă lucrurile merg bine între voi
până la urmă în prima lună de relație era normal să nu fie așa atașată de tine și poate a avut nevoie de acel moment să-și clarifice sentimentele față de el. nu zic că e ok, zic doar că se poate trece cu vederea dacă acum aveți deja 2 ani în care nu a mai fost niciun comportament similar
Daca o iubesti atat de mult pe cat afirmi, atunci mica ei aventura va trece neobservata.
In prima luna de relatie voi abia tatonati terenul, abia incepeati sa va cunoasteti.
Iar ea s-a vazut cu fostul, nu cu un necunoscut de pe strada.
Conteaza cum a decurs restul relatiei voastre. Faci exact cum simti.
Chestia cu inselatul e precum un caine care te-a muscat. INTOTDEAUNA o va mai face si a doua, si a treia si a 100 a oara!
Nu stiu ce ar trebui sa faci tu, dar eu nu as putea sa trec peste asta...si i-as da papucii.
Nu,,trebuie'' nimic sa faci. Doar ce simti, nu ce iti spun altii.
Conteaza cum ai aflat asta, daca intamplator sau daca ti-a spus ea.
Insa, din moment ce a fost in prima luna, mai ales ca a fost atat de mult timp si dupa ti-a fost fidela, nu cred ca are sens sa nu treci peste acest lucru.
La inceputul relatiilor, oamenii mai fac din astea, nu zic ca e ok, insa, una e la inceput inceput, prima sapt, prima luna, si alta e sa te insele dupa 1, 2, 5 ani. E complet diferit
O mica aventura de o noapte cu fostul. Sa iti traduc pe romaneste! Adica in timp ce era cu tine, sa regulat cu fostul iubit. Si-a bagat ala sobolanul prin toate orificiile ei si acum tu o iubesti si o ierti. Sa iti zic ceva, inselatul nu este o greseala, inselatul este o alegere facuta in mod total constient! Ce ti-a facut tie iubita ta, denota ca NU te iubeste si ca nu te respecta si ca nu iti poate fii loiala. Garantez ca o va face si a doua oara! Treaba ta faci ce vrei.
ColisniucBogdan întreabă: