| Bogdybgd a întrebat:

Deci am o relatie de o lună de zile (ieri am împlinit), eu (sunt baiat), nu am mai avut relatii atat de lungi, tot ce am avut au fost aventuri. Suntem impreuna, ma iubeste (mi-a si spus), iesim des, ma complimenteaza. Problema e ca eu simt un gol in gat. care merge pana in stomac laughing.
Nu sunt fericit (chiar daca repet, imi place de ea mult, o iubesc), sunt deziluzionat si nelinistit. Nu stiu din ce cauza.

Sa fie oare faptul ca incep sa ma indragostesc de ea?
Ea si-a dat seama ca nu e totul in regula cu mine si ma intreaba des. sa-i spun oare? Nu stiu exact despre ce e vorba.
Oare o sa imi treaca aceasta stare? Nu am nici pofta de mancare..nici chef de viata, nimic.

4 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Salut
Asa e la varsta asta simti lucruri ciudate dar ai sa vezi ca trec de la sine. happy

| Addush a răspuns:

Eu zic ca trebuie sa vorbesti cu ea si sa ii spui cum te simti si ca tii la ea. Spune-i si te va ajuta cu asta.

| Darkela a răspuns:

Cumva, dupa ce mananci ( cu mare greu si sila ) iti vine sa vomiti? Cand primesti mesaj de la ea ai vulturi, berze si de toate in stomac? Atunci, e clar ca esti in perioada " aia " in care totul se rezuma la EA.

Am trecut si eu prin asta acum 2 ani cand am avut primul prieten si am lipsit si de la scoala pentru ca eram deprimata dar si fericita ca sunt cu baiatul pe care il plac. Cred ca e ceva normal, o senzatie de teama impletita cu bucurie si implinire.

E clar, esti deja intragostit de ea. Cand placi pe cineva nu te simti asa. De multe ori oamenii nu isi dau seama cand s-au indragostit.Tu ar fi cazul sa o faci!

Sa ii spui, nu ii spune. Poate ea nu e ca noi si nu stie sentimentul acesta, nu il va intelege ( nici eu nu prea il inteleg ).

Starea o sa iti treaca dupa ce te obisnuiesti. E dificil si ciudat oricum. Trebuie sa ai incredere in tine ..si mananca! nu e bine sa stai asa.

Senzatia asta o sa iti reapara la fiecare dragoste noua. Trebuie sa stii sa o infrangi inteligent, cu solutiile tale, tu fiind cheia.

Pana atunci, zambeste, uita-te la un film bun, iesiti, imbratisati-va, fi-ti fericiti ca viata-i frumoasa!

p.s - daca nu o sa te mai indragostesti un timp indelungat ( ca mine ) o sa iti fie dor de senzatia asta! mie imi e.

| mimiwewem a răspuns:

Mai stai un pic, nu pune sentimente acum. e prea devreme.S-ar putea să fii dezamăgit.