Salut
Asa e la varsta asta simti lucruri ciudate dar ai sa vezi ca trec de la sine.
Eu zic ca trebuie sa vorbesti cu ea si sa ii spui cum te simti si ca tii la ea. Spune-i si te va ajuta cu asta.
Cumva, dupa ce mananci ( cu mare greu si sila ) iti vine sa vomiti? Cand primesti mesaj de la ea ai vulturi, berze si de toate in stomac? Atunci, e clar ca esti in perioada " aia " in care totul se rezuma la EA.
Am trecut si eu prin asta acum 2 ani cand am avut primul prieten si am lipsit si de la scoala pentru ca eram deprimata dar si fericita ca sunt cu baiatul pe care il plac. Cred ca e ceva normal, o senzatie de teama impletita cu bucurie si implinire.
E clar, esti deja intragostit de ea. Cand placi pe cineva nu te simti asa. De multe ori oamenii nu isi dau seama cand s-au indragostit.Tu ar fi cazul sa o faci!
Sa ii spui, nu ii spune. Poate ea nu e ca noi si nu stie sentimentul acesta, nu il va intelege ( nici eu nu prea il inteleg ).
Starea o sa iti treaca dupa ce te obisnuiesti. E dificil si ciudat oricum. Trebuie sa ai incredere in tine ..si mananca! nu e bine sa stai asa.
Senzatia asta o sa iti reapara la fiecare dragoste noua. Trebuie sa stii sa o infrangi inteligent, cu solutiile tale, tu fiind cheia.
Pana atunci, zambeste, uita-te la un film bun, iesiti, imbratisati-va, fi-ti fericiti ca viata-i frumoasa!
p.s - daca nu o sa te mai indragostesti un timp indelungat ( ca mine ) o sa iti fie dor de senzatia asta! mie imi e.
Mai stai un pic, nu pune sentimente acum. e prea devreme.S-ar putea să fii dezamăgit.