| Tedoraaa a întrebat:

Deci, am pus acum ceva timp o intrebare legata de un baiat de care imi placea, o prietena de-a mea s-a cuplat cu el, genial nu? e a doua oara cand mi se intampla, sunt tare, ce mai! asa voiam sa zic ca am tot incercat sa trec peste asta si ieri seara s-au sarutat in fata mea! imi venea sa-i iau la pumni pe amandoi da ma rog
cred ca incepe sa-mi placa de prietenul lui, adica nu e gen razbunare sau ceva da chiar e sweet, dar, n cateodata e porc, ma rog face glume porcoase da mori de ras cu el, si e caterinca omu, si daca l-as intreba daca vrea sa fie cu mine si nu o sa ma placa mi-e ca dupa n-o sa mai fim asa buni prieteni dar am inceput deja sa ma simt ciudat, adica toate prietenele mele au iubiti si ies cu ei si ce trebuie sa fac, sa ma risc, si app l-am invitat la ziua mea cu ce sa ma imbrac sa ma avantajeze, eu sunt cam scunda si el e super inalt

1 răspuns:
| sunshine_4741 a răspuns:

Daca u crezi ca te potrivesti cu el fa-o...si in legatura cu ziua ta-ia niste pantofi sau botine si ceva care sa iti placa si sa fie comfortabil