Da poti sa mergi pe Muntele Sohan si faci lure la aia eu am un cont de 85 si aclo cresc si cresc dcestul de repede
Am cont de 85 si merg pe Muntele Sohan cresti repede eu cel putin fac 25% exp. intr-o zii unii cand se duc in padurea rosie cresc 1%intr-o zii asa ca ar fi bine sa mergi pe Sohan casa cresti nu stiu daca o sa tii cont de sfatul meu dar...
Am un cont de lv 85 si merg pe sohan dar cresc 25%pe zi in padurea rosie cresti 1% pe zi dar daca o sa tii cont de sfatul meu o sa ajungi lv mare
Cel mai bine cresti in v3 da acum depinde daca ai itm bune pentru ca e greu acolo daca esti mental nu trebuie sa ai probleme
In v3 cresti super dar iti trebuie iteme bune ca acolo mori repede. daca esti mental si ai G/P poti sa iei multe grupuri dar cu corp e mau greu.Mai este harta acea ce se numeste camp_cu_serpi(in desert). In acest camp cu serpi mai este un portal acolo e mult mai greu glob si multe buff-uri ca sa-i omori.Cam atat la lv tau, poate te duci in Turnul Cu Demoni pe la ultimele etaje.
Sper ca ti-am fost de folos :funda...plssss
Ma am avut lvl maxim pe united 120 cand sau sters conturile mi l-am pierdut, pe la lvl 85-99 am crescut V3 la soldati cerului, si apropo, la padure, cresteti ma la copaci de aia mare nu al buturugi, sa fei clar! nu mai ziceti asta ca cresti destul de bine an ultipa parte din padurea rosie, clar?
Auziti.
Am downloadat si eu metin 2 united.Am intrat in el si am dat pe Check For Update.Am asteptat 4-5 h. Apoi am dat Start Game, dar nu a intrat in joc. Oare de ce? astept raspunsuri
48KRazvan întreabă: