In padurea rosie se creste de obicei la lv 87. dar poti sa te duci la mosul tim si te duci in liho si acolo ii rogi pe aia sa te creasca.majoritetea nu vor. darpe mine mau crescut de la lv77 pana la 81 si dupeaia am crescut singur in padurea rosie pana la lv 89.lvl-ul asta il am acum, dar vreau sa mai cresc.in liho se vine de obicei de la lv 100 sau mai mare.pe mine mau crescut putin in liho. dar e bine cand te cresste cineva in liho sa dai si u in monstri pentru ca iti cad si tie lucruri din ei. eu asa am facut si am gasit de la monstri pentru mine un ssb+2. in momentan am lv 89, dar vreau sa mai cresc. iti sugerez padurea rosie de la lvl-ul tau pana la 90-95 cam asa. e bine sa te duci sa cresti in padure de la lv 80. ok pa pa!
Si eu joc ma poti ajuta sa mai cresc su cu arme armuri si itemuti id meu este feraritunatf4
Bun!
Va spun si eu ca daca vrei sa cresti de la lvl 80 la 90 trebuie sa te duci la new map/liho... daca vrei de la 90 la 100 trebuie sa te duci la lupi maghiari de lvl 99 sau te bati cu DemonBladeShadow ca daca esti 80 te face 92 ca e usor si pica la el epice... armuri de 100 king 1 king 2 king supratemporal(acela de de GM) GM se creste singur dar vedeti si voi cat va chinuiti atata cu metin2 united si eu sunt un maree fan si am lvl 75 cu king1
Pai ba voi sunteti prosti ba el vb de metin2 united cum sa creasca ma copiilor pe metin2 UNITED IN PADUREA ROSIE LA LVL 85
ma tu ascultama pe mine ca am 5 conturi lvl 115 toate de la lvl 75 facut in LIHO
daca vrei sa intrii in liho du-te la Tim in oras dai clik le Liho dar tr sa ai lvl 75 minim auzi si tu la lvl 87 il trimiteti in red forest doamne fereste
48KRazvan întreabă: