Stiu cum e
asa am patit eu la botez la bucuresti acu 2 saptamani
A fost mult pana am luat ceva la bord
Dupa. Mam destins
Daca tot nu pot bea nimic
Sunt un om mort
Daca iau o bere inainte
Numai stiu ce e aia rusine spun tot ce consider
Trebuie sa iti faci curaj, sa iti dai drumul, prieteniile sunt unele din putinele comori pe care le avem. nu trebuie sa iti fie rusine, e oki, poti sa vorbesti orice cu prieteni tai. Legat de public:si eu am fost in aceeasi situatie. Uita-te in sus sau fixeazati ptivirea pe un obiect cand spui ceva unui public, crede-ma unele vedete au astfel de probleme. SpEr Ca Te-aM aJUtAt! bye>
In primul rand e normal sa-ti fie frica. Sunt o multime de oameni care se holbeaza la tine si e chiar infricosator O_O
Insa cand imi apare o astfel de problema, ma uit in jos si ma gandesc ca vorbesc in oglinda, fara nimeni privindu'ma. Spui ce ai de spus si dupa te uiti la reactia persoanelor respective. ^^
Bafta :3
Pai depinde cum vb in fata uni public, in calitate de ce. Daca este comediant este o problema daca esti "actor" tot o mare problema dar daca este un prezentator atunci nu e mare problema pentru ca poti sa iti imaginezi ca nu este nimeni in fata ta si gata.
Incearca sa dai mai multe detalii...
Buna!
Sfatul meu este sa incerci sa vorbesti singura, cu voce tare in fata oglinzii.Este cel mai stimulant exercitiu, astfel incepi sa scapi de acel trac de scena.
Ce ti'as mai putea recomanda...niste cursuri de teatru.Acum,depinde si de posibilitatiile tale, dar aceste cursuri chiar te ajuta, vorbesc din experienta prorprie. Dar, in general exercitiul cu oglinda e foarte ok si nu te costa nimic.
In cele din urma, gaseste curajul inauntrul tau! Gandeste'te, nu ai de ce te teme, esti un om ca oricare altul, nu esti cu nimic mai prejos, deci sustine'ti punctul de vedere in fata oricui, cu curaj...doar impuneti ca tu esti the best, trage aer in piept si "arunca'te pe multime"!