| anne_6845 a întrebat:

Deci am stat cu un baiat aproape 7 luni si dupa aceea ne'am despartit.am fost despartit 2 luni si ceva si acum ne'am impcata iar:X. dar se frumos cu mine.deja i'a zis mamei lui ca ne'am impacat si merg la el(ne'am impacat doar de o saptamana)se poarta foarte frumos cu mine ca si cum nimc nu s'ar fi intamplat. oare nu a uitat de mine si chiar mai tine la mine sau are vreun alt motiv? cum sa aflu daca chiar tine la mine sau doar isi bate joc?straight face :

funda:X:*:*:*

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

In 2 luni e timp suficient pentru ca o persoana sa realizeze ca a gresit. Poate a fost foarte stresat si inainte si-a varsat frustrarea pe tine. Important e sa nu cauti nod in papura. Bucura-te ca ai o relatie frumoasa si cauta sa oferi si tu surprize, sa nu munceasca doar el. In timp iti dai seama daca urmareste ceva.

3 răspunsuri:
| apaplata_7449 a răspuns:

Cred ca tot ce ar trebui sa faci este sa ai incredere in el big grin

| romel a răspuns:

draga pcat ca nu te rogi domnului isus sa iti dea elc e tu ai nevoie si cauti cam cum te conduce mintea si capul nu ma mira ca ai urme de indoiala asupra vetiii tale

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bucura-te de ce ai. Nu mai pune la proba nimic. Zici ca ați fost despărțiți 2 luni eii poate și-a dat seama în timpul asta te iubește. Doar timpul îți poate arata dacă chiar te iubește sau dacă își bate joc.
Bafta.