| Buannkb a întrebat:

Deci am trecut printr o situatie foarte jenanta, dupa parerea mea. Eram cu o prietena pe o strada goala pe care nu era nimeni in afara de un barbat cu un copil pe umeri. Pare normal si tot legana copilul dintr o parte in alta. Cand s-a apropiat de mine mi-a bagat copilul in fata si m-a atins pe piept acolo unde nu ar fi trebuit intentionat. Prima oara nu am stiut ce se intampla. Si mi am dat seama dupa acea si i am impins mana puternic incat ma durea si pe mine. Nu am zis nimic pentru ca era foarte jenata si am grabit pasul in directia in care mergeam. In drum m-am uitat inapoi la el urat dar el nu avea nicio reactie. M am simtit foarte prost din moment ce eram si cu prietena mea iar acum nu pot sa uit aceasta intamplare. Parea un barbat in toata firea si nu m-am gandit nicio secunda la asta. Eu am diar 13 ani si nu ma gandesc la baieti si nu ma imbrac deloc neadecvat sau nu ma gandesc la prostii. Eu imi vad de familie si scoala. Aveti vreun sfat pentru a imi scoate din minte asta?

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu am inteles mare lucru... cine ti-a bagat copilul in fata?
Daca el tinea copilul cu 2 mani, cu ce te-a atins pe sani?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Învață.
Stradă goală.
Oricine poate fi agresor, chiar dacă are un copil cu el.
Pregătește-te pentru atacul neașteptat.
Învață să urăști.

| WaterDrop a răspuns:

Nu am inteles nimic sad Prietena ta nu era goala?

Incearca sa ignori orice ar fi fost chestia asta, multi ciudati pe lume.

| Buannkb explică (pentru WaterDrop):

Ce? Strada era goala

| Raniaa a răspuns:

Dacă eram în locul tău, mai mult ca sigur îmi ricoşa piciorul în zona lui sensibilă, sau îi suceam mână happy
A trecut, nu te mai gândi la asta. Ai grijă pe unde umbli, sunt foarte mulți dubioși.