| ingerash_1981 a întrebat:

Deci am un coleg care ma enerveaza. vrea sa stea cu mine.ma streseaza.si ceilalti colegi se roaga de mine daca vreau sa stau cu el. si nu vreau.si cativa colegi sa`u suparat pe mine ca nu vreau sa stau cu el.si ma streseaza toti...si cateva colege imi sunt alaturi da tot nu pot scapa de el...il ignor.vine la mine.se uita incontinuu la mine si nu suport.am vb cu el si ia`m zis da tot asa face.

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Fa-i opusul la ceea ce faci de obicei adica daca nu a mers cu ignoratul, ce ar fi sa-i acorzi atentie in excces?smug sa nu il lasi sa respire deloc? Asa se va enerva si te va lasa in pacetongue daca nu functioneaza metoda asta [sa nu te astepti sa dea roade imediat trebuie sa astepti vreo 1/2 saptamani macar] ai putea sa continui cu ignoratul si sa te porti urat cu el, sa ii vorbesti urat, sa-l barfesti in asa fel incat sa auda si el ce zici despre el, si etc. Succes!:*

| krystal02 a răspuns:

Probabil ii place de tine. Ial deoparte fara sa fie multi colegi prin preajma pentru ca de obicei comentariile colegilor strica totul cateodata si lamureste situatia cu el. Spune-i ce te deranjeaza. Daca esti sincera si vorbesti deschis cu el o sa vezi ca totul se poate rezolva happy

| ch0c0latemix a răspuns:

Pai daca ai vb cu el si nu intelege ignora`l in continuu...se va plictisi pana la urma.

| 0marry0 a răspuns:

Si eu am fost in aceeasi situatie. Colegul meu e mai pampalau si spre nefericirea mea, cica se indragostise de mine. Toti colegii ma bateau la cap sa ma dau la el, desi pe mine ma exaspera.
Pana la urma am vorbit odata clar cu el, i-am explicat ca nu-l plac si sa nu se mai holbeze la mine... Apoi l-am mai ignorat putin, i-am mai explicat de doua ori, si acum suntem ok. El ma lasa in pace, pricepe ca nu-l plac...
Colegii o sa te lase in pace dupa o perioada, o sa se mai ia de tine doar ocazional, cand ii apuca, dar le trece repede. happy