anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci am vorbit cu un tip
(pe snap) și îmi răspundea la secunda ba frate, iar acum de câteva zile vreo 3, 4 zile nu mai răspunde deschide conversația și nu răspunde, de exemplu azi i-am dat mesaj, a deschis conversația și nu a răspuns ma lăsat cu ochii în soare crying

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Si-a pierdut interesul pentru tine, pentru ca are deja pe alta.

https://www.facebook.com/reel/782805653479836

| dullcat a răspuns:

Buna.Intreaba-l care e faza, daca e necesar sa stabiliti o ora in care sa vorbiti in timp real? Sau daca si-a pierdut interesul, sa stii si tu ce faci mai departe. Fenomenul asta rezultat de discutiile online, adica purtarea unei conversatii care in mod real dureaza jumate de ora fata in fata, dar intinsa in online pe 4 zile, mi se pare cat se poate de nasol, nu mai zic de obositor.Era mai fain inainte.Te intalneai cu persoana si cum erai, erai.Nu gaseai scuze sa nu raspunzi si nu aveai optiunea de a lasa pe seen, nu puteai cauta rapid pe google sau intreba pe altii ce sa raspunda, trebuia sa depui interes pentru a cunoaste pe cineva si interactiunea umana era cum trebuie sa fie.

| Marymari678 a răspuns (pentru dullcat):

Mersi pentru răspuns, dar nu cred ca voi putea sa l întreb... și chiar dacă îl voi întreba nu cred că îmi va răspunde?

| Hyperion7 a răspuns:

Posibil sa-i fi aprins inițial călcâiele, dar după sa i le fi stins sau poate că s-o fi stins ele singurewinking
In orice caz, nu e totul pierdut, băieți...slava Domnului ai de unde alegehappy
Și să nu te aud "dar cu el vreau ceva" că din câte vezi și tu, el nu prea vrea si daca unul nu vrea, unde-i sensul sa-ti complici viața inutil... părerea mea big grin

| MAteiLaAjutat a răspuns:

S-a plictisit cand a vazut ca treaba nu da roade.

| QWO a răspuns:

Poate nu i place de tine, si te lasă în seen.