| Daniellexoxo a întrebat:

Deci, anul trecut imi placea foarte mult de un baiat cu un an mai mare decat mine. Stateam toata ziua de vorba pe mess, la telefon si la scoala si mi-a si spus de cateva ori ca ma place. Mi-a propus sa fim impreuna, dar mi s-a parut ca se da pe langa cam multe fete si nu vroiam asa ceva. In vara, s-a imprietenit cu o prietena de-a mea si au devenit iubiti. Acum 2 saptamani s-au desprartit si el imi tot da de inteles ca ar vrea sa fie cu mine. Eu nu stiu ce sa fac sau la ce sa ma astept, mai ales acum ca dupa nici 2 saptamani de cand s-a despratit de prietena lui ii sta gandul la alta relatie.
Ce ar fi cel mai bine sa fac?batting eyelashes
Fundoi!

Răspuns Câştigător
| alexy a răspuns:

Sincer, cred ca poate si tu vei pati la fel cum a patit prietena ta, s-ar putea sa se plictiseasca de tine, dar daca inca il placi si vrei sa fii cu el, eu iti dau un sfat:daca te intreaba ca vrei sa-i fi prietena, accepta, dar sa nu-i faci toate mofturile si ofera-i ceea ce vrea asa incetul cu incetul, astfel s-ar putea ca relatia voastra sa dureze mai mult. Dar in acelasi timp il poti si alinta dar nu prea mult sa i se urce la cap. Dar depinde doar de faptul daca mai simti ceva pentru el ori nu.Asta tu o decizi. Sper ca te-am ajutat. Daca iti place raspunsul te rog sa-mi dai fundita!

0 răspunsuri: