Nu e usor sa uiti o persoana care ti-a intrat in cap. Deci cred ca esti atrasa de el si pentru faptul ca el este foarte diferit de tine, ai vrea sa-l descoperi mai bine, misterul asta stii tu fetele cuminti se indragostesc de baietii rai si invers. Nu va fi usor, insa crede-ma nu e bine sa ajungi ca una dintre fostele lui iubite, nu cred ca sunt sanse sa te fii mintit, adica au spus toate aceeasi minciuna (eu nu prea cred). In plus trebuie sa fii si tu distanta cum este el sa arati ca nu iti pasa, daca te saluta il saluti si atat ...NU TE COMPLICA cu lucruri din astea. Crede-ma vei gasi pe altcineva, cine stie ce se poate intampla sau ce idei mai are el cu tine ( sper ca intelegi la ce ma refer). Arata-i ca nu esti asa interesata de el, isi va da seama ca esti o fata desteapta si se va comporta mai grijului cu tine.
SUCCES
Banuiesc ca fata in fata nu poti deoarece umbla cu tot tribul... Incearca sa il faci sa vorbeasca serios/sincer cu tine pe mess. Atunci o sa afli adevarul
Daca e cum spun celelalte fete atunci sa stii ca sunt si baietii simpli si timizi exact ca tine
Stiu ce simti cu timpul vei uita de el dar daca doar la el te gandesti, vei sta cugandul doar la el si nu la invatat eu zic sal lasi in pace pe copilul ala. numai cand ma gandesc la coportamentul lui ma enervez nu el e singurul baiat sun peste 1000 de baieti in lume vei gasi unul potrivit pentru tine
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Andrei67y5 întreabă: