anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci as avea nevoie de puțin ajutor. Sunt urâtă. Am vârful nasului turtit lăsat nici nu știu cum să vă zic. Însă distanță de la vârful nasului meu si buzele mele este de cum ți-ai pune vârful la deget. Port ochelari însă pot spune ca mai mult ma salvează, mi se pare ca sunt si mai urâta fără, căci ii pun cât mai lăsați si mi se pare ca mai salvează din forma nasului meu. Am ochii micuți, buze subțiri însă nu ma deranjează. Si nu pot sa nu ma uit in oglinda iar de fiecare data sa aud aceleași lucruri. Ești urâta. Uita-te la tine. Dacă nu ar fi nasul tău ai fi foarte frumoasa. Sunt urâta. Mă consider urâta pe buna dreptate. Însă familia mea prefera sa se lege la ochi decât sa se uite mai bine la mine. Zicându-și ca nasul meu arată normal ca nu e nimic in neregula cu mine, mi se pare e vârsta. Am aproape 16 ani. Așa li se părea si lor cand erau tineri. Însă eu simt si văd zilnic cât de urâta sunt. Mi s-a si zis in față. Iar când ești înconjurat numai de năsucuri viața e groaznică. Nu pot purta o pereche de ochelari de soare căci ma simt ca ultima bucata de câcat. Să mă aplec să mă strâmb. Nu pot intra in anumite grupuri de prieteni. Fac pozele cu fata ridicată: Iar ei nu ma înțeleg și nu vor sa o facă. Pentru ei problema e terminată însă pentru mine e închisă aici in mine. Si ma roade. Căci părerea mea despre mine însumi este cea mai importantă după care cea a restora. Iar dacă eu nu ma iubesc pe mine si nu o pot face de ce ar face-o altul. Pana când si eu dacă as întâlnii pe cineva la fel de urat ca mine nu las bagă in seama. Le-am vorbit de operație însă la fel. Nu e nimic in neregula cu mine. Nu știu ce să fac. Eu doar tânjesc sa fiu fericita. Vreau sa fiu si într-un colectiv mare de prieteni si sa ma simt sigură pe mine.

Răspuns Câştigător
| AnemonaP a răspuns:

Buna. Singura soluție prin care poti avea încredere in tine este rinoplastia. Nici ai mei nu au fost de acord la început, bine, eu am avut un accident, aveam cocoașa destul de urâta dar ei tot nu vedeau defectul, unii parinti nu sunt realiști din păcate și își mint copilul, am tras de ei câteva luni de zile și am reușit. Altceva nu poti face, tu iti vei schimba gandirea dacă asta vrei sa faci, însă, asta nu va schimba cu nimic nasul sau percepția celorlalți. Pe buna dreptate, unele nasuri sunt foarte urate și din păcate, nu ai ce schimba psihic. S au făcut și studii, oamenii care arată bine sunt tratati diferit, sper sa înțelegi unde bat fără a te simți jignita. Decât sa ne ascundem după deget și sa spunem:,, O sa fie bine, etc etc" asta nu va schimba nasul.

| Seimy a răspuns (pentru AnemonaP):

Asta e ceea ce simt și eu. Căci văd cu ochii mei cum sunt dată la o parte. Chiar nu îmi doresc să atrag atenția celorlalți sau a atrage pe cineva anume dacă a-și fi mai frumoasa. Cel mai mult îmi doresc să mă uit în oglindă și să am încredere în mine. Nu pot avea cât sunt cu acest complex și când văd că oameni frumoși sunt tratați diferit față de mine. După care chiar m-ar scârbi dacă oameni ce înainte nu mi-au vorbit vin spre mine. Dar asta nu însemna ca nu mi-aș dori niște prieteni. Căci nu mai vreau sa fiu singura. Mai ales dacă exista o metoda prin care a-și putea fi mult mai fericita. De ce să stau așa?

8 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Căci părerea mea despre mine însumi este cea mai importantă.
Ai perfectă dreptate. Lumea este așa cum ni se pare. Tocmai de aceea există o soluție. Schimbă-ți părerea.
Iar dacă eu nu ma iubesc pe mine. Ei da, aici chiar că ai o problemă. Dar inima îți bate, și plămânii tăi respiră ( pe nas, nu-i așa?). Ei te iubesc pe tine iar tu nu îi iubești pe ei. Dacă tu nu îi iubești pe ei ( atunci când ei te iubesc pe tine), cum vrei să te iubească inimile altor persoane? Ai 16 ani, dar mintea ta ( care te iubește și ea) câți ani are? Spui - vreau să fiu ( etc, etc). Știi ce face o fată mare, când vrea ceva? Nu se uită în oglindă, că acolo nu este un colectiv mare, nici fericire, ea face ceva, cu atâta minte cât are. Că de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere.

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns:

Ce pot sa zic, si eu sunt urat laughing! Dar cu toata faţa, nu doar cu nasul!

| Seimy a răspuns (pentru FilosofulDepresiv2022):

Bine kaneki ))) vrei sa fim prietenii? for some small talk s?

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns (pentru Seimy):

Ok happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poți apela la rinoplastie, duci o adeverință de la școala ta și vei plătit mult mai puțin. Îți va reda 100 % încrederea în tine. Dar dacă vei găsi alte defecte fizice atunci e nasolie treaba.

| LostForForever a răspuns:

Nu mai pune atât preț pe nasul tău lasă așa cum este el cine te place și te iubește cu adevărat te accepta așa pentru cine ești tu cu adevărat așa cum ești tu cu adevărat.

eu ce sa mai zis de mine nu am o măna sti ce nașpa este sa mâncăi forneti cu o singura mâna și tot cu o singura mâna sa cumperi biletul de la autobuz apoi tot cu o singura mâna sate Bati cu doua babe care vrea sati iau locul asta e viața

| Emma24dsxd a răspuns:

Si eu cand eram de varsta ta imi faceam prea multe griji in privinta nasului meu..si al meu este putin cam nepotrivit pentru fata mea, dar cu timpul am invatat sa ma iubesc pe mine exact asa cum sunt..am invatat sa scot in evidenta partile mele bune ..Nimeni nu este perfect, gandeste te ca sunt persoane care nu pot merge, care au malformatii ciudate, Doamne fereste, e pacat pentru tine daca te consumi pentru atata lucru, cine te iubeste te iubeste cum ai fii, ti s-a pus pata pe nas dar nu observi si trasaturile frumoase ..nustiu daca te ajuta ce am scris aici dar este ceea ce gandesc eu.Nu lua de buna tot ce zic persoanele rele. potii sa fii si perfect si tot o sa fie cineva care o sa aiba ceva de zis pentru ca asa e lumea si asta e o chestie de copii cu "Vai ce urata esti ..sau etc."Totul va trece nu vei mai auzii asemenea lucruri.Ai grja de tine si invata sa te iubesti asa cum esti :*