| beAuTY_6320 a întrebat:

Deci as dori si eu mai multe staturi de tot genul s-ar putea? multumesc

Răspuns Câştigător
| Byuska a răspuns:

Un prieten ADEVARAT stie care este realitatea vietii tale. Un prieten OARECARE, cand te viziteaza, se poarta ca un invitat. Un prieten ADEVARAT deschide frigiderul si ia ceea ce are nevoie. Un prieten OARECARE gandeste ca prietenia s-a terminat dupa o discutie aprinsa. Un prieten ADEVARAT stie ca nu exista prietenie fara lupta. Un prieten OARECARE spera ca intotdeauna esti acolo pentru el sau ea. Un prieten ADEVARAT intotdeauna va fi acolo pentru tine. Tu esti un Prieten Adevarata pentru mine!
Ai vrea să fi cu ea dar nu o să mai fie la fel!
Ai schimbat-o ca pe o haină, acum ai una noua!
Când ea te suna, tu, te făceai că ploua!
Se purta aşa frumos, îti aminteşti?
Când seară de seară îi spuneai că o iubeşti!
Stii". Simt ca ma topesc, dupa ochii tai, chipul tau as vrea, sa-l ating mereu :X. ca ma LOVEsc, de parfumul tau si cu el as vrea, sa ma-nbat mereuu` :X!"
Prietenia este ca relatia dintre mana si ochi... Cand mana se raneste, ochii plang. Cand ochii plng, mana sterge lacrimile.
Am cazut, m-am ridicat...niciodata nu am uitat de unde am plecat :* love struck
Dar esti departe, te vreau aproape sa-ti soptesc : "vreau sa te iubesc vreau sa te iubesc in soapte! love struck
Alaturi de tine love struck si la bine si la greu love struck
Spune-i ca l-am uitat, spune-i ca nu ma mai gandesc la el, spune-i ca nu-l mai iubesc, dar ca ti-am spus toate astea printre lacrimi
Ce suntem noi? Trecatori fara chip si suflet, C suntem noi? Marionete sparte, rupte, intr-un spectacol invechit, lipsit de public, Jucand o piesa numita VIATA?
...Imi place sa ii fac pe bulangii sa le para rau de tot, Sa-si inghita vorbele pe care ei le scot
Vreau să ştii că de azi devin indiferentă, devin mult mai rea, devin fata perfectă! Priveşte ce-ai pierdut, ce ai acum şi ce-ai fi putut avea! Păcat că acum nu mai sunt pentru tine. Şi totuşi nu mă pot abţine, m-am Schimbat!
Nu o lasa sa plece e singura care te intelege iubeste-o, fa-o sa uite ca ai fost rece! [x]
Imi stergi lacrimile si ma stangi in brate. Incerc sa te sarut, incerc sa fugim departe. Departe de lume, departe de toate. Sa fim numa noi si sa nu privim in spate!
Cand vorbesti fi sigur ca stii ce spui.Nu vorbi prostii daca n'ai nimic sa spui.
. imi place viata, imi plac banii, imi plac majinile, imi palc golanii :X
Astazi stau fara griji Si ma bucur de tot si de toate Visele nu mai sunt vise Au devenit realitate Sunt cu cine trebuie sa fiu Si asta imi place

Poate ne-am mai certat dar tot ne-am impaCat! o zi in care am pLans si una in care am ras! Ne`o fost usOr si greu bine sj` rau! :X
Spui ca`i o copila`. Si` nu`tsi place asja`. Dar asja` cum e ea. Tsi-a furat inima. happy
Un om mare cu un suflet de cupil` am sa fiu mereu...si mereu am sa te iubesc din tot sufletselu` meu[love struck]
Tsi-am zis d` atatea 0ri, tsi-am zis mereuu, stii binebatting eyelashes. Iti multumesc mult ca esti mereuu, mereuu langa mine love struck"
Sh nu are imp0rtantsa in ce e imbrakta, ca tot la fel arata
Esti cєl mai fumOs lucruu cє l`am avut vrєOdată! As vrєa s` rămânєm asa, s` nu nє cєrtăm niciOdată [day dreaming]""
Acuma am crєscut, cica suηt fata marє... Dar uηeOri ηu imi permit sa spuη ηici ca ma doare sad [♥]

4 răspunsuri:
| Bibiancabibi a răspuns:

Uita`te pe aici! Sigur o sa gasesti ceva care sa iti placa! >:D<

http://www.statusuri.ro/statusuri-noi.html

http://clopotelmonden.net/2010/02/statusuri-pentru-fete-fitoase.html

http://www.lipiciosii.ro/? do=Forum&cat=2&topic=16585&page=198

Sper ca ti-am fost de ajutor! :*

| FlashXLight a răspuns:

Uite câteva. big grin
Nu te mai holba asa, la statusu' asta!
De doua ore ma gandesc la statusu asta
Mi+am aprins becul, ca sa vad sa sting lumina
Mi se spulbera inima in mii de tandari aurii, pe fiecare e fata cuiva ce l+am iubit
O inima franta se gandeste cum sa se lipeasca la loc.
Nu'mi pasa daca m parasesti, daca ma lasi singura, singura, crying deoarece am deja pe ALTCINEVA mai bun
Dulceată de mere, de capsuni, de prune, dulceaţa de MINE!
O intrebare stupida este un raspuns
Ceasul merge, timpul sta.

Sunt cele mai tari, eu mi le pun tot timpul pe messwinking Şi culmea ca toţi din listă ma întreabă dacă le pot folosi şi ei tongue Da, chiar vorbesc serios!

| Geo_3276 a răspuns:

Die!

Întrebări similare