| AprilSundayMorning a întrebat:

Deci asa mi-a venit in cap sa va pun o intrebare :Voua va place scoala?

Răspuns Câştigător
| dragutza a răspuns:

In unele momente e foarte distractiva! pauzele sunt raiul pe pamant! si la scoala chiar daca noua nu ne place sa recunoastem, invatam multe lucruri interesante care ne vor trebui in viata! daca nu am mai merge la scoala nu am avea atatia prieteni, nu am avea profesori in situatii penibile, nu am avea colegi care sa se ia in gura cu profu'...deci nu am avea distractie!love struck

12 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Da, de ce nu?

| Ana a răspuns:

Mie nu-mi place scoala dup cum au spus multi pe aici laughing cum sa va placa sc, mai ales cand intra profa d mate in clasa si spune "haideti sa iesim la tabla, de pe ce rand incepem" sau cand aud de algoritmi sau radicali mi se ridica parul' in cap (vorba vine big grin) sau la romana cand ne pune sa citim Harap-Alb, Negustor lipsan si asa mai departe si nu intelegi nimic si sa te asc, deci in concluzie URASC SCOALA straight facebatting eyelashes

| Supradoza.De.Vise.Interzise a răspuns:

Imi place scoala dar nu imi plac unii profi.

| M.madallina a răspuns:

In cele mai multe privinte da, imi place scoala

| gabitza05 a răspuns:

Buna!

Uneori imi place dar alteori simt ca nu se mai termina niciodatahee hee.

| D33d33wttzzaaaaaaa a răspuns:

@angel: nu neaparat note bune. pot fi si note proaste.
Si mie una, mi-ar placea sa fie cat mai multe zile libere, vakantze mai mari, ore mai putine.

| D33d33wttzzaaaaaaa a răspuns:

Dar e frumos, pentru ca inveti lucruri noi, iti faci prieteni, etk.

| robyroby a răspuns:

Imi place scoala Lunea, miercurea si vinerea straight face Si cand am CHIMIE :-x. Uneori te uiti la ceas si vezi ca e numa si 30. Iti vine sa te arunci de pe geam. Dar cum spun parintii : " Bucurate cat esti la scoala ca la servici e mult mai greu"

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| nivajna a răspuns:

Mie imi place la scoala dar nu scoala nu-mi prea place sa invat chiar daca am numai note de 9 si 10 ...eu prefer mai mult scoala pentru toate peripetiile si aventurile care se petrec acolo ce as vrea ca sa nu avem teme pe acasa sa invatam numai la scoala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci da, mie imi place...ne invata multe lucruri utile si ne pregateste pentru viata, dar sunt de parere ca daca elevii ar fi mai uniti, mai prietenosi etc si daca profesorii ar mai nascoci din cand in cand metode noi si interesante de predare ca sa nu ne plictisim...waitingcred ca ar fi mult mai binehappyhee hee.

Întrebări similare