anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci aud tot mai des cuvantul pitipoanca adica eu stiu ca pitipoanca inseamna curva da unele persoane fac anumite fete pitipoance de ex la mine in cl e o fata asculta hip-hop merge cum merg baieti vorbeste urat da e o fata de treaba si in schimb se da cu luciu de buze roz si baieti de a 11a a12a o fac pitipoanca de ce? Adica ce inseaman mai nou cuvantul pitipoanca? De ce o fac pe ea pitipoanca?

4 răspunsuri:
| Static a răspuns:

Pai pitipoanca nu inseamna neaparat curva, curva inseamna tarfa sau chiar catea. Ceva de genu, insa pitipoanca, mai nou, inseamna, o fata care este foarte aranjata si se da mare, sau are multe fite ori este mai mereu cu cele din gangul ei sti? O fata cu fumuri si care ii place sa auda numai ce vrea, vrea ca toata lumea sa ii faca pe plac sti? O fata nu tocmai curajoasa, o fata care pare ca vrea sa fie curajoasa dar care este de fapt ca o gainusa imbracata in blana de urs :p. Se da mare sau vrea sa fie in centrul atentiei, gen Monica Columbeanu, figuri, vorbe, vocea aceia, etc. Insa nu cred ca amici si colegi tai inteleg foarte bine sensul cuvantului pitipoanca, poate le vei explica tuwinking. Dupa ce ai spus, cred ca colega te care se asculta hip hop si merge ca un baiat este reparitza :p, sau ceva de genu'. Funda? happy

| MyChemicalRomance a răspuns:

Deshi eu is fata ii spun colegei mele de banca ca e tarfa..." ce tarfa nenorocita esti!" uneori.defapt acum aceste cuvinte se folosesc doar pentru a "lauda" sau "alinta" pe cineva. Pitzipoanca se zice si la alea de se dau cu o tona de machiaj sau curve. Eu cred ca acei baieti nu prea au habar ce inseamna cuvantul "pitzi"

| crooxel a răspuns:

Pai cele care asculta hip-hop, si din alea de club si manele sunt considerate pitipoance si...mda si luciul de buze(in special cel roz)e de pitipoance.si daca la cele de mai sus se adauga si niste vorbe urate si sa umbli ca un baiat cu siguranta o sa atragi atentia celor din jur ca o pitipoanca

| Dana_2871 a răspuns:

Pai se foloseste prea des cuvantul asta probabil nici cei care il pronutza nu stiu exact ce inseamna... si pe mine prietenii mei ma fac pitipoanca ca sa ma enerveze laughing probabil daca te imbraci sexy si te fardezi...pentru ei esti o pitipoanca laughing oh go on desi nu trebuie sa ascultam noi ce zice lumea oh go on