Nu ai cum sa lasi clase repetente ca esti tu inapt si nu dai note
Cauta in lege sa vezi ca fara situatia scolara incheiata esti repetent.
Daca eram doar eu intelegeam dar dumneavoastra nu intelegeti ca sunt clase intregi
Si profesorii sunt 255.000. Profesorii incheie situatia scolara iar fara situatia incheiata esti repetent. Asa este in lege.
Pai si ce ma intereseaza pe mine ca profesorii sunt 255 000? Ca oricum majoritate din ei sunt degeaba
Daca sunt degeaba vei descoperi curand. Mergi si treci in clasa urmatoare, mergi de intra la liceu/facultate.
Oricum mai am 1 an de liceu si dupa plec odata din tara asta in america sa scap se toti prostii astia
Unde mergi cocosel? In America? Ha ha ha ha ha. Calatorie sprincenata!
=]]] realizati ca am visa de 10 ani in state, am casa de vacanta acolo si nu e prima data cand ma duc, merg in fiecare am si dupa ce termin porcaria asta de liceu ma mut acolo asa ca mult noroc cu viata asta mizerabila la 40 de ani sa dati comentarii pe TPU?
=]]] realizati ca am visa de 10 ani in state, am casa de vacanta acolo si nu e prima data cand ma duc, merg in fiecare am si dupa ce termin porcaria asta de liceu ma mut acolo asa ca mult noroc cu viata asta mizerabila la 40 de ani sa dati comentarii pe TPU