| Marius5837374 a întrebat:

Deci avand in vedere greva asta si faptul ca mai avem 2 sapt de scoala majoritatea din clasa avem 4 sau 5 note(ne trebuie minim 6) si mai avem 2 ore de fizica.Ce se intampla, ne lasa pe toti cu media neincheiata?

14 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu va lasa, se vor recupera orele mai spre vara cel mai probabil.

| sammie a răspuns:

Ore vara

| AmandinaDragan a răspuns:

Legal ramaneti repetenti.

| Marius5837374 explică (pentru AmandinaDragan):

Nu ai cum sa lasi clase repetente ca esti tu inapt si nu dai note

| AmandinaDragan a răspuns (pentru Marius5837374):

Cauta in lege sa vezi ca fara situatia scolara incheiata esti repetent.

Daca eram doar eu intelegeam dar dumneavoastra nu intelegeti ca sunt clase intregi

Si profesorii sunt 255.000. Profesorii incheie situatia scolara iar fara situatia incheiata esti repetent. Asa este in lege.

Pai si ce ma intereseaza pe mine ca profesorii sunt 255 000? Ca oricum majoritate din ei sunt degeaba

Daca sunt degeaba vei descoperi curand. Mergi si treci in clasa urmatoare, mergi de intra la liceu/facultate.

Oricum mai am 1 an de liceu si dupa plec odata din tara asta in america sa scap se toti prostii astia

Unde mergi cocosel? In America? Ha ha ha ha ha. Calatorie sprincenata!

=]]] realizati ca am visa de 10 ani in state, am casa de vacanta acolo si nu e prima data cand ma duc, merg in fiecare am si dupa ce termin porcaria asta de liceu ma mut acolo asa ca mult noroc cu viata asta mizerabila la 40 de ani sa dati comentarii pe TPU?

=]]] realizati ca am visa de 10 ani in state, am casa de vacanta acolo si nu e prima data cand ma duc, merg in fiecare am si dupa ce termin porcaria asta de liceu ma mut acolo asa ca mult noroc cu viata asta mizerabila la 40 de ani sa dati comentarii pe TPU

| Marius5837374 explică:

Deja sunt