| Newhere a întrebat:

Deci, aveam niste amici in clasa(2 fete si un baiat) si eram BF cu baiatul :-( iar acum am aflat ca ei (baia mare) s-au dus la concerte fara mine si se distreaza tot timpul fara mine si, ma simt groazniksigh mereu au fost doar niste mincinosi? miau fost prieteni doar in fata sad?

Răspuns Câştigător
| LadyGA a răspuns:

Hei! e foarte posibil ca ei doar sa se fi dat prietenii tai, dar trebuie sa fii puternica. sunt de acord si mereu voi fi cu faptul ca cea mai buna solutie e comunicarea. vb cu ei, intreaba-i de ce nu te-au invitat. daca taci si suferi, nu rezolvi nimic. abia atunci o sa afli de ce fac asta, pana atunci mai bine nu ne pripim cu pareri. bafta!

3 răspunsuri:
| Newhere explică:

Scuze, si mereu ma intzelegeam super cu ei, si, acum am aflat ca ei s-au dus la concerte (baia mare) fara mine, si nu numai atat, isi posteaza poze cu ei distrandu-se si, ma simt groaznik worried, deci ei n-au fost niciodata prieteni adevaratzi pentru mine sad? doar niste mincinosi sad?

| Nutemaiholba a răspuns:

Si intrebarea care e?

| Newhere explică (pentru Nutemaiholba):

Scuze, so blocat cand scriam big grin no, si, azi am aflat ca ei s-au dus la concerte fara mine sad (baia mare) si ca ei mereu se vad numa ei, si ma simt groaznik sad au fost niste mincinosi tot timpul asta sad?