| marius577 a întrebat:

Deci...Azi am fost la botezul nepoatei mele(fiica surorii mele), si acolo am intalnit o fata suuuper si sta cu ea in casa(e ceva ruda cu cumnatu`) si e inalta bruneta cu niste ochi superbi si cred ca m-am indragostit love struck.Cred ca are vreo 17 ani deci vreo 2 ani si ceva diferenta dar e superba.Acolo erau mai multi copii(casa surorii mele) si am facut cunostinta cu unul mai mic care a mers intr-o camera sa se uite la caseta botezului, si ea m-a invitat si pe mine love struck. Si na de atunci am stat mai mult in aceeasi camera cu ea si tot ne uitam unii la altii...Sora mea isi va oficializa casatoria in aprilie si ea cu varu` meu vor fi domnisori de onoare(varu`meu are 21 de ani). Ma gandesc numai la ea.Acum sunt acasa (stau la vreo 60 km de ea). I-am memorat numarul de telefon cand au facut schimb cu varu`meu.
Ce sa fac?love struck:love strucklove struck
PS:Multumesc pentru ca a-ti citit tot.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca se uita la tine, probabil i-ai placut si tu!
Sfatul meu: sun-o! Vorbeste cu ea, invit-o la o cafea. Cel mai important:fii increzut in tine insuti! Fii calm, fa asa ca ea sa simta ca esti un tip sigur pe tine!
Daca accepta sa iesiti, scoate-o la o cafea undeva.Glumeste(dar cu limita), fa-o sa rida; dar daca nu merge nu exagera.Si ma repet: nimic nu e mai bine la un baiat ca atunci cind se simte increzut! Fii calm si zimbeste privind-o in ochi. Din cind in cind poti privi unele fete care trec pe linga, ca sa trezesti putina gelozie(dar ca intotdeauna nu exagera!)
Succese!

0 răspunsuri: