anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci azi baiatul din intrebarea anterioara (nu e nevoie sa o cititi) nu stiu ce tot face. Eu am incercat sa il fac gelos (am mers cu altcineva la magazin etc) si a mers. Apoi el a inceput sa flirteze cu o prietena si cand a vazut ca nu ma interesa s-a asezat singur. M-am dus la el si l-am intrebat daca e suparat, el mi-a raspuns cu "Da, pe tine" si s-a ridicat si a inceput din nou sa vorbeasca cu fata aia. Inainte sa plece l-am oprit sa il intreb daca mai e suparat pe mine, el a spus ca da si l-am luat in brate. M-a pupat pe gat, maxilar si obraz apoi a zis "Te iubesc". Eu nu i-am spus-o inapoi. Imbratisarea a durat ceva, iar apoi ne-am despartit si a plecat acasa. Nu inteleeeeeg. Adica a flirtat cu fata aia toata ziua si dupa s-a suparat pe mine. Ajutoooor.

Răspuns Câştigător
| TenderCarmenMarilena a răspuns:

Normal ca s-a suparat, din moment ce tu ai mers cu celalat la magazin, etc.L-ai ranit in orgoliu, incearca sa i explici ca nu te intereseaza celalalt baiat, ca ai vrut doar sa l faci gelos.

1 răspuns:
| Adry05 a răspuns:

Ma fata, tu de ce ai creierul ala acolo? Cum ai incercat sa-l faci tu gelos asa a facut si el cu tine, jessus, cat de greu era?