| M3ntosana a întrebat:

Deci:Azi dimi laughing(pe la ora 3 30 dimilaughing) am vb cu fostul prieten happy. Si din vb in vb.deodata el imi spune:Vrei sa iesim maine in oras? Ca amicibatting eyelashes? Defapt azi. laughing Am crezut ca e vreo glm, dar vb serios.big grin.In urma cu juma d luna i-am lasat un mass si i-am spus ca vreau sa ne impacam si el mi-a spus ca:Nu ca nu ar vrea dar ii ingragostit d o alta fata si e pe punctul d a fi cu eastraight face. De atunci nu am vazut nimic p l status sau hi5 ce ar avea legatura cu astastraight face. Am fost impreuna 5-6 luni...Am acceptat propunerea, dar acum nu stiu ce sa cred.thinking Doar o simpla intalnire maine sau poate sa fie ceva mai multthinking

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ce este jocul ăsta de cuvinte? Uite porumbelul nu e cioara, uite îngerul nu e demonul!
Cumva schimbul 2?
Pa, pa.

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Nu vad o intrebare deci o parere ar fi ca omul cautand prin lume fata ce crede ca o vrea a tot cautat si acum negasind ceva ce sa ii placa a spus hai sa vad ce mai face Andreea.Asta e realitatea. daca omul vroia ceva serios nu stiu. daca simtea ceva mai mult pentru tine iti spunea asta demult. Dar problema nu e ce vrea el, ce simte el mai exacat ca vrutul e una si simtitul e alta, problema e ce vrei tu, ce simti tuhappy Si de ce vrei sa mergi sa te intalnesti cu el azi happyOricum o discutie serioasa fara hi5 si povesti de tipul va aduce un raspuns apropiat de realitate.Sau mai sti, brusc si-a dat seama ca te iubeste.Bafta oricum happy

| Corina a răspuns:

Draga mea, ai putea sa-i accepti invitatia, dar sfatul meu este sa nu-ti faci sperante desarte. Du-te la intalnire, dar poarta-te ca si cu un amic, adica rezervata. Daca el ti-a spus ca-i indragostit de o alta fata si incearca sa fie cu ea, atunci, cu siguranta nu vrea sa se intoarca la tine. Doar daca e tipul de Don Juan, care umbla cu mai multe deodata, dar nu stiu daca tie ti-ar placea sa fii a doua pe lista lui. Mai exista si varianta ca acea fata sa nu-i fi acceptat prietenia si atunci, pentru a nu-si petrece timpul singur, ti-a lansat tie aceasta invitatie, dar fara sa aiba vreo intentie serioasa. Deci, daca te crezi in stare sa te intalnesti cu el, fara a avea prea mari asteptari de la aceasta intalnire si fara a te afecta in vreun fel, atunci du-te! In caz contrar, gaseste o motivatie si stai linistita acasa. Gandeste-te bine inainte de a lua o decizie. Succes! Cu sinceritate si prietenie!

| hândel a răspuns:

Nu-ţi pune mari speranţe, şi dezamăgirea-n caz că te vrea doar ca amică, va fi minimă. Ieşiţi în oraş, petreceţi timpul într-o manieră amicală, iar dacă-ţi dă de înţeles că vrea mai mult şi eşti dispusă să oferi, acordă-i o-ncercare. Baftă multă!

| paramore a răspuns:

Trebuia sa te culci ca sa fii odihnita la intalnirelaughing
nu se stie ce va fi, decat dk te duci, u sa fii relaxata ca si cum ai fi cu un simplu amic...si vezi ce reactii are elwinkingasta dk nu adormi cu capul pe masalaughingkiss