| Ambasada a întrebat:

Deci :
Baiat lipicios, pupacios, enervant, stresantlaughing
Fata [eu] plictisita, ingretosata, satula, confuzalaughing
Vreau sa stiu cum pot scapa de un baiat care a pus foooooooarte mult suflet si care imi zice merem "sper ca nu ma vei lasa singur niciodata"
Stiu ca par rautacioasa dar pur si simplu nu mai simt nimic pentru el si nu stiu mi'e si sila sa il mai pup I don't want to see
Faza e ca nu vreau sa ilfac sa sufere absolut deloc :-s
ajutati-ma cu niste sfaturi da' nu gen "Ar trebuii sa ii zici totul verde in fata ca astea nu's scuze care nu il mai fac sa sufere si nu imi ziceti ca asa e mai bine"laughing)
Multumesc, funda si alea alea

5 răspunsuri:
| Deny1333 a răspuns:

Vorbeşte cu un prieten să te ajute. Fă în aşa fel încât să te vadă sărutându-te cu el. Aşa, se desparte el de tine.

| iulia_8849 a răspuns:

Am avut si eu cam aceeasi problema :O:O:: mai de curand fi atenta fi mai indiferenta cu el nu mai isi spune-i ca ai altceva de facut ca ai treaba explica-i frumos de fiecare data si intr-o saptamana maxim 2 o sa se sature ca sa te mai caute si nici no sa pici tu prost sau sa te faca sa te faci sa te simpti prost ca l-ai facut sa sufere tu ai motive sa nu-i mai raspunzi si o sa se sature el ai sa vezi funditabig grin

| alexa_8720 a răspuns:

Evita sa vorbesty cu ell...fi mai distanta sh isi va da seama ca nu il vrei. succes:d

| alina16 a răspuns:

Ciao:* Stiu ca ai mentionat ca nu doresti sfaturi gen "ar trebui sa-i spui tot verde in fata, etc ". Aici am vazut mai multe sfaturi dar sincer nu sunt potrivite pentru situatia aceasta. Nu ar trebui sa-l faci gelos folosindu-te de un prieten deoarece se va simti foarte prost, si prietenul respectiv se v-a obisnui si o sa-si marturiseasca "iubirea" fata de tine si o sa mai capeti o noua problema. Mai bine spune-i ca numai este "chimia" dintre voi si e doar matematica (deoarece iti face numai probleme:d) Succes in dragoste draga mea :*

| Castiel a răspuns:

Ma nene.tu judeci cu mintea aia a ta de gaina?straight face
CUM SAL FACI SA NU SUFERE din moment ce el a pus suflet nu ai ce face decat sal ranesti deja a facut-o nu are ce face... daca nu ii spui totul sincer verde in fata o sa sufere mai rau ca isi face sperante :-J ori ii zici totu in fata ori o sai fie mai greu o sa sufere mai mult ca isi face sperante. opreste cat mai repede tortura pentru el! si desteapto cand un om pune suflet intr-o relatie si celalalt partener nu simte la fel si vrea sa se desparta nu are cum sa inceteze relatia fara ca cel care a pus suflet sa nu fie ranit daca a pus mult suflet o sa planga si o sa fie distrus, dar eh, asta e... a fost prost ca sa incurcat cu cine nu trebuiatongue data viitoare nu-i mai trebuielaughing