| Lluvia_8369 a întrebat:

Deci. baietii. de ce sunt asa de rai? ei nu au suflet sau ce? raised eyebrows. Recunosc ca sunt si unii cu bun simt si asa dar foarte putini... Adica cum? Baietii sa jigneasca sau sa supere fetele si ele sa taca si sa inghita? sau daca fata ii raspunde sa ii se spuna unu doi " curva, parasuta [ skz de limbaj ] etc. "? Scz pentru unii baieti de treaba de pe aici 8-)

7 răspunsuri:
| Tourniquet a răspuns:

Stiu cum e. Am un coleg de banca, credeam ca e de treaba...
Imi arunca cu cornuri in cap, cutii, imi da palme, penare, sticle, ma impinge (odata am si cazut). rolling eyes
Asa sunt baietii. De-abia de am 2 baieti in clasa asa, cu bun simt nu cu nesimtire.
E din cauza si jocurilor astea violente, desenelor animate / filmelor.
Eu una, azi i-am zis cand dadea in mine " Ba, ce dracu ai cu mine? straight face Mai lasa-ma naibii in pace ca m-am saturat sa ma bati si ma injuri! "
Eu una nu-l bag in seama. De exemplu, ma injura acum, o zi-doua, nu-l mai bag in seama. happy
Pa, pa!

| Mandy a răspuns:

Pai, de obicei baietii prin asta vor sa impresioneze, sa arate cat de macho sunt ei, si cat de cool...baietii cu asa zisul bun simt, sunt mai timizi. Apropo de fetele care tac si inghit, o sa fiu directa: sunt proaste.La intrebarea ta "baietii nu au suflet?" te intreb si eu "Fetele nu au demnitate?" big grin

| minnieee a răspuns:

Ah...stiu despre ce zici. yawn. Fac asta mai intotdeauna ca sa iasa in evidenta oh go on.Sa se dea mari ca cine's ei.Deobicei nu iau in seama genul asta de baieti.Fraieri.Iritati.

| Ioana_2144 a răspuns:

Asa sunt baieti crede-ma si eu trec prin asta straight facestraight face asa sunt unii baieti... adica la mine in clasa toti sunt idioti si nesuferiti

ai dreptate unii au bunul simt dar rar gasesti asa straight facestraight face si alti adica majoritatea sunt niste nesimtiti [scuze pentru baieti nu vreau sa va jignesc ]
dar nu`i mai baga in seama bine eu uneori nu-i bag in seama dar alteori deja ma enervez si ii injur si eu pai ce eu sa tac ca proasta si ei sa ma injure nu? nu frate eu le intorc injuratura inapoi [scuzati limbajullaughing]

dar unii baieti le injura si le supara pe fete pentru ca le place de ele ca acum baieti numai sunt asa ca sa se comporte cu tine asa de frumos bine unii se comporta frumos cu tine dar alti te injura straight face si te trezesti si cu una in gura straight facestraight facelaughing bine mie nu mi-a facut niciun baiat asa ma injurat dar nu mi-a dat una in gura ca sa-mi sara dintii laughing mie imi da o palma usoara ca sa nu ma doara straight facestraight face dar unii sunt chiar nesimtiti nu trebuie sa se comporte asa cu o fata cu o fata trebuie sa te comporti frumoss

dar sa stii ca baiet nu sunt raii laughing si au si ei suflet ei asa se comporta cu tine cu toate fetele se comporta baieti asa baieti sa stii ca si ei sufera nu numai noi fetele dar ei sufera in taceree maog nu stiu cum sa-ti explic

noi suferim altfel noi urlam tipam plangem dar ei sufera fara sa-i vedem noi au si ei suflet nu sunt rai asa se comporta ei sunt mai duri laughing pentru ca asa sunt unii baieti

sper ca ti-a fost de folos raspunsul meu

| DevilLife a răspuns:

Hmmlaughingpai asta pentru ca noi, fetele, suntem proaste si tacem...eu una le vorbesc asa cum imi vorbesc ei mie.injuri cand vb cu mine, injur si eu, ma injuri te injur si eu...sari calu' cu figurile si sari la mine la bataie, pai atunci ti-o iei

pe mine nu ma intereseaza ce zic altii despre mine, dar eu nu ma las calcata in picioare de niste baieti prosti si fara bun simt. daca stie sa vorbeasca frumos si eu vorbesc la fel. e un fel de lege compenastiva...

| Ruby_9452 a răspuns:

Sunt baiat si poti sa iti zic de ce se intampla asa.Am prieteni care se manifesta asa. E simplu.Sunt prea plini de sine si se manifesta asa in ideea ca vor impresiona.Recomand fetelor care patesc asa sa le trosneasca o palma si sa ii trimita la origini.Se va calma instant.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Noi recunosc suntem porci imi para rau dar eu mereu imi fac prietene ma refer prietene nu iubite si cand imi fac o prietena tin la ea si o apar de oricine am multe prietene daca va e frica sau sunteti mai distante va e frica sa ascundeti ceva idu-l meu este alex_bad_boy27 sunt sigur ca voi toate sunteti niste ingeri frumosi care inca nu au desfacut totate petalele