| Inimioara_8864 a întrebat:

Deci buna! Am si eu o problema.sora mea in varsta de 14 ani nu are ciclu...credeti ca este vreo problema? mie mi-a venit pe la 12 ani, dar celalalte fete de varsta ei au ciclu, iar ea nu are sh incepe sa se ingrijoreze. ce se poate face? Mentionez ca ii curge un lichid alb-galbui de vreo 3-4 ani in continuua...sh ii curge cam mult in fiecare zi ca trebuie sa poarte absorbante de zi mereu ca daca nu se uda

7 răspunsuri:
| Deny1333 a răspuns:

Nu e nimic anormal să nu aibă menstruaţie la vârsta ei. Depinde de organism şi de modul fiecăruia de dezvoltare.
Şi lichidul ăla alb-gălbui se numeşte pala albă. Nu e nimic îngrijorător. Să-şi ia protej-slipuri, nu absorbante normale.
Spune-i să nu se mai sperie atât, că nu e nimic grav. Are abia 14 ani, nu 100. happy

| Mihaela111 a răspuns:

Nu este nici o problema doar va ea se maturizeaza mai greu... daca implineste 16 ani si nu are inca menstruatie atunci ar trebui sa se duca la doctor dar pana atunci nu trebuie sa isi faca griji

Răspuns utilizator avertizat
| ynna93 a răspuns:

Pai nu`i neaparat sa-i vina la 14.mama a avut de la 10 ani... daca pana la 16 ani tot nu`i vine ciclu` sa mearga la un ginecolog cu mama voastra desigur si vedeti ce`i de facut.

| Andreea_1341 a răspuns:

Buna!

Nu trebuie sa aiba motive de ingrijorare. Daca pana la 16 ani nu-i vine atunci va trebui sa consulte un ginecolog,dar sa mearga impreuna cu mama ei, nu are voie singura in asemenea locuri! Daca spui ca-i curge un lichid alb-galbui, putem sa-l numim scurgere! Este normal! Daca se inatmpla acest lucru de 3-4 ani atunci in curand ii va veni cicluc menstrual!

Pa, pa!

| Inimioara_8864 explică:

Deci ea este destul de dezvoltata, are sanii mari sh nahlaughing

| Pepsi_3761 a răspuns:

Mama=>>Doctor=>>Analize