| kami10000 a întrebat:

Deci ca să încep așa, sunt îndrăgostită de un băiat de aproape 4 ani, dar el nu știe asta și nici nu-mi imaginez cum aș putea să-i spun căci sunt foarte orgolioasa și principială și nu dau niciodată mesaj prima.In toți acești patru ani, el a tot dat semne ca m-ar placea, dar nu știu exact ce sa cred.Recunosc,și eu par foarte rece și respingătoare(pentru cei ce nu ma cunosc),dar totuși dacă m-ar fi plăcut asa cum cred eu sau îmi place sa cred,nu ar fi făcut pași pana acum? Cât de tare sa-l intimidez? M-am gândit la faptul ca el crede ca l-as refuza și de aia nu îndrăznește,deși e bad boylaughing.Nu știu ce sa mai cred, e foarte diferit și are lucruri în contradictoriu, e golan, dar invata super bine, e super credincios, are foarte multe lucruri în contradictoriu.La banchetul de a 12 a a venit spre mine, eu l-am evitat, practic semne a dat sau poate ele sunt doar în capul meu.Intr-o seara fratele lui de 6 ani a venit la mine și mi-a cerut numărul și tot felul de chestii de genul.Am postat aici fiindcă vreau și o părere din exterior, căci evident ca prietenele, mama, sora îmi spun ce vreau eu sa aud.Sa nu râdeți, e sincer și din suflet tot ce am scris.Multumesc

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Bianca5987 a răspuns:

Hei! Sfatul meu, ca și fata care a trecut prin lucruri asemănătoare și avea o teama asemănătoare cu a ta, este sa ii spui. Nu ai nimic de pierdut iar cu cât trece timpul mai repede cu atât îți va fi mai greu și scad șansele de a nu ii mai spune. Dacă este sa fie va fi, dacă nu măcar vei sti ce sa faci in continuare și sa treci peste. Având in vedere ca și eu ma codesc in general știu cât îți e de greu, dar sunt sigura ca Poți sa o faci! Poți sa îmi scrii in privat dacă te ajuta ❤️
Mult succes la Bac!

| kami10000 explică (pentru Bianca5987):

Mulțumesc mult de tot pentru sfaturi! M-ai făcut să mă simt mai bine❤️❤️
Dacă ar fi mai mulți ca tine, lumea ar fi mai bună.

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ai foarte multa rabdare daca in acesti 4 ani, nu ai incercat sa ii spui ceva, legat de faptul ca esti indragostita de el.
Timpul trece, e posibil sa nu fie singur atunci cand iti vei lua inima in dinti si sa iti declari sentimentele pentru el.

| ania a răspuns:

Nu cred ca e bine sa ii spui, dar poți sa nu mai fii rece ci sa fii amabila. Roagă-te lui Dumnezeu sa va ajute sa va apropiați dacă El știe xa ar fi potrivit pentru tine pentru căsătorie sau s-a îl îndepărteze di viata ta dacă nu e spre binele tău.

| kami10000 explică (pentru ania):

Mă rog zilnic, dar nu se întâmplă absolut nimic, nici nu îl uit, nici nu mă apropi de el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am înțeles. Vrei sa iti facem noi lipeala.

| cruceLaGatDunhillLaBot a răspuns:

Mai bine te dai batuta, au trecut 4 ani si vor mai trece inca 4, daca nu ti-ai exprimat sentimentele nici acum ce crezi ca o sa se schimbe.