| AlyAlinutza a întrebat:

Deci, cand eram clasa 1 mi-a placut un baiat iar acum sunt clasa a 6-ea si tot mai imi place de el! Dar intr-o zi mergeam cu o colega pe drum si el era in spatele meu(eu nu stiam), vorbeam despre el si i-am spus colegei mele ca il plac iar ea imi spusese ca el m-a auzit si ca e in spatele meu, atunci m-am simtit groaznic!(eram cls. a 3-a)Eu, acum, ca tot il plac imi vine sa plang cand sta cu partenera sa de dans(tot din cls. noastra)In cls. a 5-a am vrut sa iau mingea de volei de pe terenul de fotbal(ora de sport)iar atunci el a cazut pe mine! Oricum, eu tot cred ca o place pe ea(partenera si colega de clasa in acelasi timp)nu mai suport, l-am iubit prea mult timp ca s il uit si mai e si in clasa cu mine. Off, acum sufar cand il vad pentru ca stiu ca nu ma iubeste...(sunt cls.6)Ce sa ma fac?(un mic detaliu, el e sagetator iar eu sunt balanta iar fata aceea e tot balanta)

Răspuns Câştigător
| robertica_5816 a răspuns:

Eu sunt in clasa a-7-a sunt tot sagetator si cel putin mie dar cred ca toti sagetatori vor sa le spui in fata nu vor sa ascunzi numic.
sper sa ti cont de sfatul meu.

3 răspunsuri:
| 0andreea1 a răspuns:

Pai spune-i:*
ar fi cel mai binehee hee
poate si el simte la fel

| whiterose_5684 a răspuns:

Ai 12 ani, nu-ti mai fa atatea griji, mai bine citeste o carte, o sa gasesti dragostea mai tarziu.

| Ana1998 a răspuns:

Poi ar fi bine sa te duci la el si sa-i spui ce sentimente ai fata de el poate si el simte la fel despre tine. Sper ca ti-am fost de foloshappy.