| Lolkkk a întrebat:

Deci când mă duc la liceu nu fac decât să mă duc la sala de sport în fiecare pauză și când ajung în clasă doar stau la ore.
Nu zic că ar fi ceva rău dar având în vedere că niciun coleg nu mă bagă în seamă când vin și eu în clasa și doar colegul meu de bancă denis mă baga în seamă nu știu mă simt așa mereu diferit și timid.
Oare dacă nu mă bag în seama eu primul cu altii o fi ceva rău?
Menționez că unele fete ba râd sau vorbesc doar una cu cealaltă și băieții sunt numai puși pe glume proaste mă refer la pumnii sau să se ia în cârcă sau sa joace barbut cu alții de pe la alte clase.
E bine sa fiu eu băiatul bun și sa nu ma bag cu lumea în seamă sau să mă bag cu lumea în seamă dar rău cu cine nu merită?
Menționez ca eu când ma duc la liceu nu prea bag de seama relele care mi s-ar putea spune ba mai mult ignor deci este bine ce fac?

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Dar de invatat si participat la ore, de ce nu faci?
Nu cumva esti considerat un ciudat al clasei?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da, este bine ce faci.

| dullcat a răspuns:

Buna.Ti-ar prinde foarte bine sa iesi putin din zona de confort si sa initiezi tu niste discutii cu colegii.

Niciuna, e bine sa ai atat momente in care sa fii sociabil cat si momente in care iti vezi de treaba ta, iar civilizat sa fii cam cu toata lumea, in limita bunului simt, chiar si cu cei care nu prea merita.Asta se va aplica oriunde in viata si consider ca vei iesi mai catigat daca adopti aceasta strategie.Dar tu esti liber sa incerci deocamdata sa liceu sa vezi cum iti iese.

In locul tau i-as propune lui Denis sa iesiti si voi prin pauza, afara, sa mergeti sa va luati ceva de mancare de la un chiosc din apropiere (daca aveti voie), sa va plimbati pe holuri etc. unde poate va mai intalniti cu cunoscuti de-ai lui si astfel socializezi mai mult etc.Eu asa faceam cu colegele si mereu gaseam subiecte de discutii cand eram in miscare.Nu mai zic ca adesea mergeam la prietene din alte clase in pauza mare.Asa pe loc, in banca, slabe sanse sa ai inspiratie pentru vorba fara sa para fortat.laughing Bafta.

| anonim567899 a răspuns:

Dacă nu o să fi ca ceilalți vei fi singur 4 ani de liceu.

| anonim567899 a răspuns:

Te va afecta foarte rău după 19 ani că 4 ani de liceu ai fost singur cum ești acum.