| Catalyn13Barcelona a întrebat:

Deci ce am sa va spun e putin mai lung dar va rog sa ma ajutati. happy Asa deci mie imi place de o fata, am 13 ani. Un prieten, el are alta prietena. Eu cu cea de care imi place vorbim des si mult pe mess, dar la scoala cand e sa vorbesc cu ea nu prea ma baga in seama. Si prietenul ala al meu ma cam enerveaza ca ii da palme la fund fetei de care imi place mie, o striga pisi, si ea il cam striga. Iar pe mine nu prea ma baga deloc in seama... Deci cam ce sa fac ca sa pot sa vorbesc eu mai des cu ea, si nu prietenul ala al meu. Si cam cum sa o fac sa ma placa? Va rog raspundeti-mi si mie la intrebare. Funda+vot. Promitwinking

Răspuns Câştigător
| Mihay95 a răspuns:

1.Intra in discutie cu ea (folosestete de subiectele pe care le abordati si pe mess gen:muzica, etc) subiecte care stii ca o intereseaza, dar vezi sa nu devii nici enervant!
2. Daca ala chiar tie prieten vorbeste cu el si spune-i sentimentele tale fata de respectiva colega si roaga-l sa nu se mai bage in seama asa tare cu ea(gen:palme la fund)
3.In ultimul rand incearca sa petreci cat mai mult timp cu ea cand nu sunt colegi prin preajma (gen:condu-o acasa)
Sper ca ti-a fost de folos! si bafta

8 răspunsuri:
| Sqk00 a răspuns:

Intreab-o pe mess. Ii poti spune ca nu-ti place ca voi vorbiti pe mess si la scoala nu. Ea poate va intelege. si va incepe sa vorbeasca cu tine. Ai putea sa o intrebi daca nu o deranjeaza ce ii face prietenul tau.happy. Sau cel mai simplu ai putea tu sa o bagi in seama la scoala si deschideti un subiect mai interesant, astfel incat sa puteti vorbi cat mai multe chestii.
Bafta.:*!

Fundaa?

| Catalyn13Barcelona explică:

Nici nu stiu cui sa-i dau fundca pentru ca toti ma ajutati. Va multumesc.

| Biscuitee a răspuns:

Eu cred ca te place, nu vorbeste cu tine pentru ca e timida, tu trebuie sa o saluti, sa ii zambesti, lucruri de astea banale, glumeste cu ea, noua fetele ne plac baietii cu simtul umorului, daca in caz de nu te place si faci ce ti-am zis poti ajunge usor la inima ei mai ales daca esti TU, nu incerca sa pari altcineva, fi unic :X totusi cred ca esti constient ca ai doar 13 ani si de obicei la aceasta varsta sa placi pe cineva e cv trecator dar e frumos asa ca nu il lasa pe prietenul ala al tau sa castige. Lupta! happy sper ca te-am putut ajuta, nu uita, fii TU happy Bafta!

| alina58 a răspuns (pentru Biscuitee):

Ai punctat foarte bine! Imi place cum gandesti.

| Biscuitee a răspuns (pentru alina58):

Multumesc happy

| MakoMory a răspuns:

Probabil ca ei ii plac baietii care stiu sa iasa in evidenta (ca prietenul tau) incearca sa ii atragi atentia cu ceva si asa o sa vorbiti mult mai mult

| LeeJiEun a răspuns:

Pai...Fate placut de ea.Nu il lasa pe el sa ti-o fure.Stai mai mult pe langa ea.Dai si tu palmelaughing si strico pisicuta, iubire, pisiiii.Ea va observa ca o placi mult si daca si ei i place de tine il va lasa pe el si te va lua pe tine... Sper sa ai noroc:p Pa

| DizzyXD a răspuns:

Mai simplu, nu o bagi in seama pe mess o lasi pe ea sa te bage in seama, in caz ca nu te baga o lasi asa, si eu zic sa incerci sa o faci geloasa imprietenindu-te cu prietena ei cea mai buna, si atunci cand te va vedea ca vb numai cu prietena ei si nu si cu ea atunci pun pariu ca se va schimba.