| Ododododo a întrebat:

Deci ce credeti despre SHINee ma rog in special despre Key si JongHyun adica sa ne gandim ar putea fii impreuna ar fi foarte dragut! Doar JongKey rulesssss! Ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Vegah a răspuns:

Hmmm... eşti fată interesată de yaoi-uri sau gay? thinking
Nici mie nu-mi pasă laughing Nu prea am citit chestii despre ei dar am văzut câteva clipuri şi sunt drăguţi rau 8D

14 răspunsuri:
| Vegah a răspuns:

Îmi plac XD Eu mă gândesc la un Key x Minho decât la un Key x JongHyun, dar şi Jong e drăguţ. Nu cred că-ţi va răspunde multă lume.

| Ododododo explică (pentru Vegah):

Mdeah multi homophobi blah blah blah who cares? laughing I don't! Hmmmm MinKey nu-i rau da eu mai degraba sunt amorezat de Jjong decat de Minho XD

Gayyyy tongue tongue tongue tongue tongue Ehhhh laughing)) am citit si fanficuri da imi plac mai mult videourile nu da alta da am o lene mortala cand e vorba sa citesc laughing) cu toate ca am citit ditamai cartile cu HP da cand e vorba de ceva de genu asta...ACTIUNE BABY ACTIUNE laughing)

| Vegah a răspuns (pentru Ododododo):

Sunt tari rău slash-urile cu membrii Rammstein devil

Cu ce? :)))) Scuze da sunt mai blonda ca Dragusanca Tonciuleasca Cruda Lorette Sensuala si Bruiana la un loc :))))))) astia cine sunt? :))) Aaaaa btw Deci este prea real! Nu cred ca e fanservice u? http://www.youtube.com/watch?v=c80OxlBVwJg&feature=endscreen&NR=1

Rammstein e o trupă de metal, cântă chestii mai dure dar sunt... adasjdasndas haaaaawt rău :)) Cel puţin chitaristul :">
http://i.imgur.com/NcbIi.jpg
http://i.imgur.com/XXoD1.jpg
http://i.imgur.com/pGyl8.jpg
Nah, eu sunt pe chestiile mai "hardcore" :))) Pe net nu-s clipuri dar sunt multe slashuri XD

Hardcore? laughing) Ce nebuna esti laughing))) Ce-ti mai place hardcore-u laughing) Tanjesti dupa el

Ceva gen, dar nu-s nebună, sunt "nebun" devil

Dc am avut o presimtire totala deci am zis bine cand am zis ca-s blonda

Hmmm... eşti fată interesată de yaoi-uri sau gay? thinking
Nici mie nu-mi pasă laughing Nu prea am citit chestii despre ei dar am văzut câteva clipuri şi sunt drăguţi rau 8D

| Madalina_Mady_1997_LXiL a răspuns:

Le-ar sta bine impreuna...cu toate ca ei nu sunt gay....adica Jonghyun a avut prietena big grin

| DragoncitoRomanoGolanoTigano a răspuns:

Am gresit si-m'pare rau trebuie sa ma ridic din nou trebuie sa ma spovedesc, trebuie sama-n partasesc trebuie' sa merg la biserica des sa vorbesc cu duhovnicul n-am de'ales,
Inainte sa rup microfonu trebuie' sa-mi fac canonul stau pe prispa la manastire citesc Acatism,ma duc Salptire Doamne Iisuse Hristoase fiul lui Dumnezeu miluiestema pe mine, pacatosul,nevrednic cu mincinosul,netrebnicul care vine la altar cu pomelnicul
si vindeca,doctoru',iubire pentru mantuire pentru cruce si pentru tineri pentru preuti si pentru mine tin post man si iar e bine, punkist adevarat cand e vorba de adevar vorbesc de bine,
Ca n-am sa-l las pe dracu ma, sa te fure si pe tine, l-am vazut cu ochii mei cand trage-am Key si l-am vazut la petreceri intra-nd in toti baietii mei, de aia vorbesc de biruinta prin credinta, rugaciune si fapte foarte bune!

| DragoncitoRomanoGolanoTigano a răspuns:

Punkist adevarat cand e vorba de adevar vorbesc de bine,
Ca n-am sa-l las pe dracu ma, sa te fure si pe tine, l-am vazut cu ochii mei cand trage-am Key si l-am vazut la petreceri intra-nd in toti baietii mei

| TrishShawol a răspuns:

Ador SHINee! Cat despre JongKey...
ei bine intamplarea face sa fiu si eu fan yaoilaughing deci mi se pare cel mai tare cuplu ever, pacat ca nu exista.Mie mi s-ar parea tare si OnKeybig grin.

| Ododododo explică (pentru TrishShawol):

Well laughing JongKey este real XD exista o poza incriminatorie cand ei 2 sunt noaptea IN PARC tinundu-se de mana au fost fotografiati wait Fan? Nu Fana?