anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci ce fac atunci cand nu am chef de nimeni si nimic si parca vreau sa mor? Va roog frumos please!

7 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

De ce sa iti doresti asa ceva? Cum sa gandesti asa de negativ? Se poate? cati ani ai, ce s-a intamplat cu tine spune-mi te rog!

| ralucuyza1234 a răspuns (pentru superdorex):

In fine doar am intrebat nu dramatiza dAa

| adorciocolata a răspuns:

Cauta sa faci ceva care sa-ti readuca zambetul pe buze. De exemplu, plimba-te prin parc cu bicicleta, role etc, mergi in excursii la munte, mare, strainatate, mergi in oras cu prietenii, la evenimente, concerte, uita-te la o comedie sau pur si simplu nu sta in casa.

| Holocaust a răspuns:

Suporţi.Nu eşti singura în situaţia asta,deci,lupţi. încerci să faci faţă.Eu asta fac.
Incă ceva:"Nu merită să te sinucizi, deoarece o faci întotdeauna prea târziu."-E. Cioran, crede-mă, are dreptate...

| Fireing a răspuns:

Pai... eu de obicei ma bag in pat si ascult muzica, sau stau pe TPU. Cam asta fac eu. Sper ca te-am ajutat!

| raph2010 a răspuns:

Cauti activitati ce impun adrenalina si iei decizii de momentbig grin de exemplu excursii la munte:X la mare, mergi prin parc, te relaxezi, te uiti la un film sau cauti un loc in care sa te regasesti! fiecare se regaseste intr-un loc al sau, pe care il iubeste enorm!

| didule a răspuns:

Toata lumea mai are momente in care e trista, suparata, bulversata sad
e firesc. avem zile mai bune, si zile mai rele.
eu cand patesc asta, ascult niste muzica.
am senzatia ca versurile se refera la viata mea happy
sau vorbeste cu cineva drag tie.
o persoana pe care stii ca te poti baza, care te intelege si nu te judeca >:d