| David_Vaduva_1998 a întrebat:

Deci ce o sa spun aici o sa para ciudat. M-am trezit intr-o dimineață ca oricare alta doar ca era ceva diferit, m-am dus la oglinda din baie și din ochiul drept mi-a curs puțin sânge dar dupa ce m-am sters nu mai aveam nimic. Am crezut ca m-am frecat noaptea la el, n-am dat importanta. Totuși, m-am dus la un magazin sa cumpăr ceva și vânzătoare s-a speriat și a fugit. N-am înțeles de ce a chemat niște oameni și a spus uitați la ochiul lui, toți s-au uitat, au zis ca e normal. Ea a fugit, m-am intors acasă, m-am dus la oglinda și avea putin mov în colt. M-am dus la mama și i-am pus sa se uite și a spus ca nu e nimic, apoi am rugat un prieten la fel. Ce s-a întâmplat când am fost la magazin? Mentionez ca nu aveam sânge sau ceva, îmi poate explica ce a fost? S-a întâmplat recent, am 16 ani nici o problema de sănătate și era mov.Din auzite femeia aia a vazut ca am un ochi mov și un fel de cerc în interior, totuși oamenii aia au zis ca îl am normal

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti posedat laughing
Chiar nu e de ras totusi, e rau sa poti inventa asemenea scenarii Anime. Te-ai uitat la suficient de mult Anime incat, daca esti somnoros, halucinezi rau, si in afara casei e si mai rau sa se intample.

| David_Vaduva_1998 explică (pentru anonim_4396):

Ce crezi despre povestea mea fictiva Cum ți sa părut când ai citit tot ai crezut puțin sau? De ce am facut ăsta mă gândeam sa crezi un blog cu povesti fictive happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru David_Vaduva_1998):

Sasuke din Naruto avea d-alea in ochi.

| David_Vaduva_1998 explică (pentru anonim_4396):

Era puțin diferit totuși când am scris aia de sus mam gândit cum ar fi dacă te-ai trezit cu niște puteri supranaturale