anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci chiar nu mai pot sad plac un băiat de dinainte sa luam vacanta ..Imediat începe scoala și eu nu am putut sa îi zic tot ce simt pentru el. Îmi e teama de raspunsu' lui dacă va zice Nu? Sunt o fire foarte sensibila și pun suflet în orice mai ales ca pentru el as face orice
Unii zic ca mă place pentru ca atunci când am fost răcită mereu mă întreba Cum mă simt și pentru ca a venit după antrenamente în locul în care i-am zis ca o sa stau când ies afară. Și mereu îmi zice ca sunt drăguță, ca sunt deșteaptă ca știu tot. Dar îmi e teama. Teama sa nu stric prietenia noastră. Mereu când mă gândesc încep sa plâng. Ce ar trebui sa fac? Am vreo șansă? Ar trebui sa îi zic?

3 răspunsuri:
| pietrean a răspuns:

Scumpa mea, la cei 13 ani ai tai,crezi ca orice baiat este Fat Frumos.Din acest motiv,nu ar trebui sa faci "orice", ca unii de abia asteapta asta.
Faptul ca iti place de un baiat, este perfect normal, suntem oameni, avem sentimente.La ce sa-ti spuna "nu"? Simplul fapt ca vreti sa fiti prieteni, asta nu inseamna nimic erotic ci doar ca vreti sa va petreceti timpul impreuna, chiar cu ceilalti prieteni.
In cazul in care aveti prieteni comuni, puteti sa va petreceti timpul impreuna si incet incet, o sa vezi ce sentimente are si el pentru tine.Prima impresie,deja ti-ai facut-o:este atent la problemele tale de sanatate, este galant, politicos.Ce teama sa ai, pentru prietenia voastra? Asta este prietenie:sa fii atent la nevoile celuilalt, sa-i fii alaturi la bine si la greu.Plansul nu rezolva nimic,in aceasta situatie, asa ca, poti sa-i spui eventual cand sunteti doar voi doi, ca il placi si tu la fel de mult, cum te place si el.Sau poti tot atat de bine, sa ii fii alaturi cand are vreo problema.Prietenia este cel mai frumos sentiment, mai ales la varsta voastra! Cu timpul, pe la 18-19 ani, poate interveni si iubirea(pe care tu crezi acum ca o simti).Asa ca lasa"suferintele", plansetele, pentru varste mult, mult mai mari, ca sigur nu or sa te ocoleasca.Acum scoala si prieteniile cu colegii de generatie!
vacanta frumoasa, cat a mai ramas!

| CreEppY a răspuns:

Ai putea sa il intrebi ce parere are el despre tine iar daca zice de bine si nu spune cu usurinta acele vorbe si cu o oarecare teama atunci poti sa ii marturisesti si tu ce simti dar daca nu il intereseaza... gasesti pe altcineva.

| Rahzy a răspuns:

Eu zic sa nu-i spui, stai cu el, cunoaste-l mai bine, iesiti in parc si vezi cum se comporta, iti vei da seama daca te place asta daca nu o sa-ti spuna el pana la urmawinking